Wii U:n voi nyt päivittää – vie Wiin pelit ohjaimen näytölle.

Nintendo on julkaissut Wii U:lle uuden ohjelmistopäivityksen, joka antaa pelata Wii-pelejä suoraan tablettiohjaimen näytöltä – tosin vain Wiin ohjaimilla.

1.10.2013 07:57

Nintendo on julkaissut uuden 4.0-ohjelmistopäivityksen Wii U:lle. Tärkeimpänä uudistuksen se antaa mahdollisuuden pelata sekä alkuperäisiä Wii-pelejä että Wiin Virtual Consolen retropelejä suoraan Wii U:n tablettiohjaimelta.

Näin ollen Wii U:n ohjain toimii erillisenä näyttönä, mikä on kätevää, jos tv tarvitaan muuhun käyttöön. Pelaaminen onnistuu kuitenkin vain käyttämällä Wiin alkuperäisiä ohjaimia, oli kyseessä sitten liiketunnistusta vaativa peli tai ei.

Päivityksen myötä Wii U:n on lisäksi mahdollista ottaa vastaan Nintendolta ohjelmisto- ja pelipäivityksiä, demoja ja pelisuosituksia, vaikka konsoli ei olisikaan päällä.

Kattavan listauksen päivityksen uudistuksista näkee Nintendon verkkosivuilta. Nintendo ilmoitti myös, että se lähettää tänään uuden Nintendo Direct -nettilähetyksen, joka keskittyy loppuvuoden Wii U:n ja Nintendo 3DS:n pelitarjontaan. Suomen aikaa kello 17 alkavan lähetyksen näkee tästä.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa