Wiille uusi avaruusseikkailu / Uutiset / pelaaja.fi

Wiille uusi avaruusseikkailu

17.01.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
10

Ubisoft työstää Cosmic Family -nimistä, nuoremmille pelaajille suunnattua avaruusseikkailua Nintendo Wiille. Yhtiön Barcelonan studion kehittämä peli hyödyntää luonnollisesti konsolin innovatiivisia ohjausominaisuuksia.

Screen01.jpg

- Cosmic Family on loistava peli nuorille Wiin pelaajille ja heidän perheilleen. Pelissä eteneminen on erittäin yksinkertaista ja kontrollit on helppo oppia. Perheet nauttivat Cosmic Familyn pelaamisesta yhdessä: se on interaktiivinen seikkailu eli paljon enemmän kuin perinteinen videopeli, Ubisoftin markkinointijohtaja John Parkes kertoo.

Pelaajat pääsevät tapaamaan pelissä interaktiivisen perheensä vanhemmista isosiskoon, kahteen pikkusisareen, välinpitämättömään koiraan, laiskaan kissaan ja moniin muihin eliöihin. Perheen kodista eli rakettitalosta löytyy 15 erilaista minipeliä. Perhe voi suunnata myös raketilla avaruusretkelle ja tutkia tähtiä.

Doctor.jpg

Cosmic Family on tarkoitettu lasten muistin parantamiseen, käden ja silmän yhteistyön kehittämiseen sekä luovuuden ja mielikuvituksen lisäämiseen. Peli julkaistaan todennäköisesti ensi kesänä.

Screen03.jpg

Clothes.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ihan hauska varmaan pienemille pelaajille =)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ubisoft se vaan jaksaa Wiille ainakin pelejä tehdä melkoisen ahkerasti. :)

Käyttäjän Tiduzz kuva
Tiduzz

'Ubisoft se vaan jaksaa Wiille ainakin pelejä tehdä melkoisen ahkerasti.'

Valitettavasti vain hyvin keskinkertaisia.

Käyttäjän Tonimus Prime kuva
Tonimus Prime

Hieno grafiikka. Tuollaista ei usein peleissä näe.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No nyt loppu tuo innovatiivesen ohjaimen lietsominen.Ei herranJumala!Ninintendo pitää meitä pilkkanaan.Ei me sentään näin typeriä olla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

voi hellanlettas sentään,kuinka söpöä.Ja nyt kiirun vilkkaan sanomaan äitille,Että nyt vihdoinkin ilmestyi Wiilleni sellainen peli,mikä ei ole VÄKIVALTAINEN

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

Ihan hyvä idea. Tällaista tarvitaan jotta Wiistä tulee se perhekonsoli. Ongelmaksi todennäköisesti muodostuu se ihana 60 euron hintalappu, mutta onpa laadukkaat lastenkirjatkin tätä nykyä aivan pirun kalliita.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ajattelinkin pitkään, että kun uusi sukupolvi tulee niin millaista sen "cell-shading" grafiikka on, olisiko kuin uber sarjakuvasta hienoa tavaraa. Toivotaan että tuo ei ole vain still kuvina toimivaa.

"No nyt loppu tuo innovatiivesen ohjaimen lietsominen.Ei herranJumala!Ninintendo pitää meitä pilkkanaan.Ei me sentään näin typeriä olla."

-> "Ubisoft työstää Cosmic Family -nimistä, nuoremmille pelaajille suunnattua avaruusseikkailua"

Minkäs Nintendo sille voi jos muut tekee tuollaisia. Ja oikeasti se on innovatiivinen kokeilit joskus tai et, get over it.

Käyttäjän Aivovamma kuva
Aivovamma

Tulee mieleen Pikkukakkonen. Ubi voisi vähän ryhdistäytyä Wii-peliensä suhteen, tälläisiä pelejä sai joskus kauan aikaa sitten muropaketeista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Haha, kumminki valtaosa pelaajista on yli 18 ja miehiä :D

Nostoja