Wiin Guitar Hero 3:t vaihdetaan uusiin / Uutiset / pelaaja.fi

Wiin Guitar Hero 3:t vaihdetaan uusiin

10.12.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
31

Äskettäin julkaistu Guitar Hero 3 kärsii Wiillä bugista, jonka johdosta peli ei sisällä ollenkaan tukea stereoäänille, vaan pelaajat joutuvat tyytymään monoääniin.

Activision on ilmoittanut vaihtavansa vialliset Guitar Hero 3 -levyt uusiin ensi vuonna. Activisionin puhemies kertoi, ettei bugia enää nähdä tulevissa painoksissa ja pelin viallisten kappaleiden ostaneet saavat uuden korjatun version vanhan tilalle.

Tällä hetkellä ei kuitenkaan vielä tiedetä saavatko myös eurooppalaiset uudet pelit viallisten tilalle, mutta oletettavasti vaihtokampanja koskee myös Eurooppaa.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Aika paha moka, mutta kiva että Activision suostuu vaihtamaan ne vialliset toimiviin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos peli ei toimi lupausten mukaisesti, niin pelin voi ilman ongelmia kiikuttaa takaisin kauppaan. En ainakaan itse odottaisi ensi vuoteen vaihtoa. Pelin voi ostaa silloin uudelleen ja luultavasti vielä halvemmalla.

Käyttäjän Oce-ot kuva
Oce-ot

aika paha moka pelissä jossa musiikki on tärkeintä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

samaa mieltä, käsittämätön moka. mulla on xbox360 versio ja ihan kohtuullisen jämäkkä se on. onko se wii versio muuten ihan sama kuin muillakin alustoilla?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Wiin tekninenetumatka; Mono-äänet ja kännykkäpelien ulkoasu. Uskomatonta että tällaista tapahtuu activisionilla, ei olisi tullut kuuloonkaan harmonixin aikoihin.

Käyttäjän neon8 kuva
neon8

Pahan mokan on Activision onnistunut tekemään, ei taida laadunvalvonta olla kovin korkealla tasolla..

Vähän harmittaa kun nyt konsolipeleillekin on ruvennut tulemaan pelejä vähän kuin pcllekin, peli julkaistaan tänään ja päivitys millä se alkaa toimimaan sitten kun keritään..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No wii on niin surkea tekele, että koko kone itsessään on bugi.

Käyttäjän Miizou kuva
Miizou

Ohhoh, varsinainen kardinaalimoka, kun kyseessä on vieläpä musiikkipeli. Mono-painosten vaihtamisen uusiin, korjattuihin versioihin ilmaiseksi pitää kyllä olla itsestäänselvyys nyt.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

lol aika paha

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Auts. Miten moista on voinut edes tapahtua? Asialle kyllä täytyy jotain tehdä, jos eurooppalaiset jäävät ilman vaihtoa. Ihmeellistä peliä.