Wiin kotimainen lanseeraus lähti hyvin käyntiin / Uutiset / pelaaja.fi

Wiin kotimainen lanseeraus lähti hyvin käyntiin

8.12.2006 // Kirjoittanut: Riot
87

Nintendon Wii-konsoli julkaistiin tänään menestyksekkäästi kautta Suomen. Monet innokkaat pelaajat olivat jonottamassa konetta jo aamutuimaan. Valtaosalla liikkeistä oli tarjota myyntiin vain kourallinen Wii-konsoleita.

Nintendon maahantuojan Amon edustaja Minna Kaivola oli erittäin tyytyväinen lanseeraukseen, mutta pahoitteli myös Suomeen saatua pientä Wii-myyntierää. Tunnelin päässä on kuitenkin valoa, sillä nyt vahvistui, että Suomeen on tulossa uusi erä Wii-konsoleita 15.12 ja joulun ja uuden vuoden välissä on myös luvassa uusi erä konsoleita jälleenmyyjille.

Kuvia Helsingin alueen pelikauppojen Wii-meiningistä

DSC05248_lite.jpg

WiiLaunchSP_lite.jpgOnnellinenOmistaja_lite.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kulaba kuva
kulaba

Pelejä löytyy, mutta koneet on todella vähissä. Lisäohjaimia löytyy kanssa. Näin Lappeenrannassa.

Käyttäjän jones kuva
jones

Enpä ole kerinnyt töistä kauppaan ostamaan mutta tuskimpa niitä enää täällä Helsingissä on.. kaikki mennyt jo..luulisin.. onneksi kaverit ovat kerenneet kauppaan niin tänään pelaamaan :D
Siinähän se ilta menee rattoisasti..heh

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hei kulaba, missä täällä Lappeenrannassa olet nähnyt ohjaimia, tänään kävin kaikki paikat läpi klo11 aikaan enkä löytänyt mistään mitään, paitsi Anttilasta Call Of Duty 3:sen ja Wii Points Cardeja.

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

Sain ihmetellä että oliko se julkaisupäivä tänään käydessäni Veljekset Keskisellä. Siellä ei nimittäin ollut yhtikäs mitään Wiihin viittaavaa esillä :/

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Thomas, oletko kysynyt Amon edustajilta miksei Wiitä mainosteta telkussa tai lehdissä? En ole hirveästi mediaa seurannut, mutta sellaisen kuvan olen joidenkin kommenttien perusteella saanut.

Tarpeeksi tunnettuhan Wii on tällä hetkellä jos loppuunmyyntiä pitää indikaattorina, mutta mielestäni kuva Nintendon lupailemasta mullistavasta elämyksestä olisi syytä juurruttaa kuluttajien mieleen ennen PS3:n rantautumista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvin Wiin myynti ainakin täällä Porissa lähti käymään. Kaikki 12 konetta menivät kuin kuumille kiville.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No totuus on joka tapauksessa se, että Sulo Sunnuntaipelaaja ei ole kuullut yhtään mitään Wiistä; korkeintaan on törmännyt laitteeseen NYT-liitettä selailtuaan, eikä jaksanut lukea artikkelia koska se on niin pitkä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onhan se totta että wiistä ei ole kovinkaan paljoa mainostettu, mutta silti tiedän muutaman näitä "sulo sunnuntaipelaaja" jotka on käynyt minulta kysymässä että tiedänkö mitään tästä konsolista.. Ja nämä henkilöt ei kyllä tota tietoa ole netistä löytäneet eli joissain lehdissä on kyllä wiistä ollut juttua..

Ja kyllä aika lailla oli tänä aamuna porukkaa liikkeellä jotka "metsästi" wiitä jumbossa ja tammiston gigantissa oli paljon porukkaa, jotta pääs wiin kanssa ulos kaupasta meni aika reilusti aikaa. taisi mennä jotain 20min jotta kaikki gigantin wiit oli loppuun myyty.. wii play jäi saamatta sillä sitä kyseinen kauppa oli saanut vain 12kpl, mut pää asia zelda ja konsoli x2 ohjainta löytyy! :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Wiii! Minä sain jo omani!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Enpä saanut wiitä, eli vedän parin päivän rännin. WIII!!!