Wiin nettiselain päivittyi / Uutiset / pelaaja.fi

Wiin nettiselain päivittyi

12.04.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
18

Nintendo on vihdoinkin päivittänyt Wiin Opera-verkkoselaimen kokeiluversiosta kokoversioksi. Uusi selain on helppo- ja nopeakäyttöisempi. Siitä löytyvät myös pikavalinnat Yahoon ja Googlen hakukoneille. Tarkempia tietoja uusista ominaisuuksista voit lukea täältä.

Operan kokoversion lataaminen on ilmaista kesäkuun loppuun asti. Sen jälkeen selaimen hankkimisesta on maksettava 500 Wii-pistettä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Varmasti ilmaisena ihan mukava lisä, mutta hinnan takia tulee jäämään monelta hankkimatta.

Käyttäjän Pinworm kuva
Pinworm

Juu, tuli aikasemmin tänään ladattua ja kokeiltua. On kyllä paljon parannusta testiversioon nähden. Mutta miksei flashia voitu pistää uusimpaan versioonsa ja miksei ääni- ja videotoistoa ole? Ei joku kevyt soitin nyt paljoa olisi tilaa vienyt. Olisivat sitten pistäneet selaimesta vaikka kaksi eri versiota. No mutta minkäs teet... Piti jotain muutakin sanoa, mutta tuli oikosulku ja unohdin asian. Kuittaan tilanteen sanomalla ovelasti: "aurinko".

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Adobe tuki - Kyllä [] - Ei [x]
Iso miinus tästä.

Erittäin nopea verrattuna trial versioon. Tota 500 pointsia en menisi tästä selaimesta ikinä maksamaan jos tämä jää tälläiseksi.

Käyttäjän Pyramidhead kuva
Pyramidhead

On kyllä reilu parannus beta-versioon. Nyt alkaa olemaan kaikki selailuun liittyvä niin kohdallaan kuin voi olla Wiillä. Mutta ei tällä tietenkään samaan toimivuuteen päästä kuin tietokoneella. Hyvin toimii kuitenkin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toistaa tämä ainankin youtuben videot.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Adobe tuki - Kyllä [] - Ei [x]
Iso miinus tästä"

En ymmärrä miksi paskaa pitäisi tukea, pitkät latailut vain sen takia että nettisivun pitäjä on joku laiska kusipää. Ei se ole edes tarkoitettu netissä luettavaksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joo toimii huomattavasti paremmin.
nopee tapa surffata

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Paras selain konsoleissa, ellei tuohon Ps3:n nyt sitten Linuxia laita. Hintaa hieman ihmettelen kun olisin odottanut ilmaisen selaimen olevan ilmainen myös Wii:llä.

Itseltä varmaan jää hankkimatta, kun näppiksen kanssa on huomattavasti mukavempaa surffata kuin wii motella (tullut kokeiltua) ja tuohon tuskin toimii monet usb näppikset/hiiret kuten kilpailijoihin?

Käyttäjän migge kuva
migge

Mihin ihmeeseen sä hiirtä tarttet ku Wii Remote hoitaa homman vähintään yhtä hyvin?

Ja kannattaa se nyt vain ladata kun ilmaiseksi vielä saa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Opera for Devices on laajalti maksullinen. Aikaisemminhan Operan PC-versiotkin olivat maksullisia. Jostakin on yrityksen rahaa taottava. Mukavaa bonusta vain, että nopeimmat saavat selaimen ilmaiseksi, ja sitten myös pysyy ilmaisena kun sen on kerran ladannut. Flash 9 ei toimi, koska Adobe ei ole julkaissut Flash 7:ää edistyneempiä versioita erikoislaitteiden (Devices) kuten Wiin käyttöön.