Wiin nettiselain päivittyy pian / Uutiset / pelaaja.fi

Wiin nettiselain päivittyy pian

23.03.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
15

Nintendo julkaisi joulukuussa Wiin Opera-nettiselaimen kokeiluversion. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan selaimen kokoversion piti valmistua ladattavaksi maaliskuussa. Nintendo kertoi kuitenkin tänään, että julkaisu on siirretty huhtikuulle.

Kuunneltuaan kuluttajien antamaa palautetta tiiviisti yhtiö on tehnyt selaimeen lisäyksiä ja parannuksia. Surffailusta tulee helpompaa paranneltujen zoomaus- ja vieritysominaisuuksien myötä. Esimerkiksi zoomatun sivun fontit näkyvät terävämpinä.

Itse selain käynnistyy entistä nopeammin ja suosikkikansioon pääsee kätevämmin. Myös työkalupalkin piilottaminen on nyt mahdollista. Tyypillisille nettiosoitteissa esiintyville yhdistelmille, kuten "www" tai ".com", on luotu pikanäppäimiä.

Operan kokoversio on ilmainen kesäkuun loppuun asti. Sen jälkeen lataajien on pulitettava selaimen hankkimisesta 500 Wii-pistettä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

aika vähälle on jääny tuon selaimen käyttö.

Käyttäjän lemmu kuva
lemmu

Itse en ole päässy koittamaan kyseistä selainta. Millainen muuten on? Näykyykö kaikki sivut hyvin?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kaikki näkyy ihan hyvin mutta kuten tuossa luki että fontit ei ole ihan tarkkoja...tai sitten se on meidän telkkari joka ei niitä fontteja kovin tarkasti näytä. Niin ja olisihan se kiva saada salasana kohtiin ne *** jutut kun ei oikein olohuoneessa viitsisi 12 merkin salasanaa vääntää siinä jos joku näkis

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

omg ilmainen :D
parannuksetkin kuulostaa hyviltä. Kyllähän sitä tulee käytettyä jos sisko on vallannut koneen ;)

Käyttäjän tetsuo kuva
tetsuo

Nettisarjakuvia on mukava lukea sängyn pohjalta tuon Wiin selaimen kautta. Toinen on Hattrick otteluiden livenä seuraaminen, joka on telkun isommasta ruudusta käytännöllisempää. Youtubekin on kätevä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ja paljonkohan tuo vie tilaa? Wiissä ei nimittäin sitä juurikaan ole... Saisivat kehitellä jo kovalevyn

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Ja paljonkohan tuo vie tilaa? Wiissä ei nimittäin sitä juurikaan ole… Saisivat kehitellä jo kovalevyn"

Itse asiassa tästäkin ollaan viime aikoina huhuttu. Joku jaappanilainen pelilehti kertoi, että Nintendolta olisi tulossa Wiille ulkoinen kiintolevy. Tämän väitteen Nintendo tosin ehti jo kumota, mutta ovatpa monta muutakin totuutta jo kumonneet mitä huhuihin tulee.

Mitä tähän selaimeen tulee, niin itselle aika hyödyllinen kapistus. Nopeasti saa tarkistettua Gonintendon ja Kotakun aamulla, tämä koneeni kun on sen verran hidas kapistus, että myöhästyisin koulusta jos tällä alkaisin mitään sivuja katselemaan aamulla :d

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Arvatkaapas, millä tämä viesti on kirjoitettu.. ;)

Käyttäjän Pelaaja_Ossi kuva
Pelaaja_Ossi

Kun selaimen on ladannut kerran, sitä ei tarvitse enää luonnollisesti hankkia uudelleen. Ennen kesäkuun loppua selaimen lataavat saavat sen ilmaiseksi. Sen jälkeen Operan hankkijat joutuvat maksamaan lataamisesta sen 500 pistettä.

Eli siis selaimen käyttäminen ei maksa mitään. Ainoastaan sen hankkiminen maksaa, mutta tosiaan vasta heinäkuussa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onko muilla ollut samaa ongelmaa, että yläreunalle ja sivuille jää mustat palkit.

Nostoja