Wiin teho ei riitä / Uutiset / pelaaja.fi

Wiin teho ei riitä

29.07.2006 // Kirjoittanut: LassiK
50

3d-räiskintöjä kehittävä Free Radical Design tyrmää Nintendon Wiin tehonpuutteen takia. "Käyttämämme huipputekniikka vaatii laitteilta enemmän kuin Nintendon Wii pystyy tarjoamaan. Jos pystyisimme, tekisimme kyllä Hazen Wiillekin", firma kirjoittaa päivittyneillä kotisivuillaan. Haze julkaistaan Xbox 360:lle ja PS3:lle.

03.jpg

Lisäksi Free Radicalin sivuilla kerrotaan, että uusi TimeSplitters on suunnitteilla, vaikka mitään ajankohtaa projektin etenemiselle ei ole kerrottu.

Useat länsimaiset räiskintäkehittäjät ovat kiinnostuneet Wiin mahdollisuuksista 3d-räiskintäalustana. Hiljattain esimerkiksi Gearboxin Randy Pitchford intoili laitteesta ja kertoi Brothers in Arms -talolla olevan työn alla uusi Wii-hanke.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Harmin paikka. Taaskaan ei saada jotakin aivotonta tusinaräiskintää Wiille. Voi harmi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onkohan tällä muuta pointtia kuin Wiin tehojen haukkuminen? Ihan sama kun Crytek kertoisi, että "sori kaiffarit, ei tää Crysis tule Wiille, koska siinä ei tehot riitä."

Tosin en tiedä onko Free Radical ilmoittanut joskus tekevänsä tätä peliä Wiille. Jos on niin sehän tekee viestistäni vallan turhan.

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

No eikö siitä voisi vähän karsia tehoja, jotta sen saisi Wiillekkin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nintendo ei kauppaa tehoja vaan innovatiivisuutta - toisin kuin kilpailijansa. Lisäksi Nintendo tähtää paljon suuremmille markkinoille kuin muut (Naiset, tytöt, vanhukset, yms.). Lisäksi nähtiin NDS:n ja PSP:n välisessä kamppailussa, että tekniikka ei aina ratkaise ja samalla linjalla Nintendo jatkaa edelleen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Älkää jaksako hehkuttaa tuota vitun innovatiivisuutta kokoajan. Alkaa vituttaa kun tuota vehjettä ja sen ohjainta pidetään jonain jumalana vaikka se voi flopata täysin.

Käyttäjän haisku kuva
haisku

"Älkää jaksako hehkuttaa tuota vitun innovatiivisuutta kokoajan. Alkaa vituttaa kun tuota vehjettä ja sen ohjainta pidetään jonain jumalana vaikka se voi flopata täysin."

Hehkuttaa? No mitä sille voi jos Nintendo oikeasti on keksinyt jotain uutta ja toimivaa?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

”Älkää jaksako hehkuttaa tuota vitun innovatiivisuutta kokoajan. Alkaa vituttaa kun tuota vehjettä ja sen ohjainta pidetään jonain jumalana vaikka se voi flopata täysin.”

Älkää jaksako hehkuttaa tuota vitun tehokkuutta kokoajan. Alkaa vituttaa kun tuota vehjettä ja sen tehoja pidetään jonain jumalana vaikka se voi flopata täysin.

Käyttäjän Survivor kuva
Survivor

Olisihan se ollut hienoa nähdä Haze Wiillä, mutta onhan sille tulossa muita räiskintöjä esim. Call of Duty 3 ja Red Steel.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eikä sovi unohtaa Metroid Corruptionia. On muuten myydyimpien listalla Konsolinetissä(Wii is number one). Hyvä merkki? Tarkoittaako se sitä, että suomalaisetkin uskovat Wiihin ja haluavat sen? Uskoisin vastauksen olevan kumpaankin kysymykseen "Kyllä!".

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuo konsolinetin lista kyllä yllätti. En olisi uskonut, että Wii olisi noin korkealla (tällä hetkellä 2.). MP3 on muuten pudonnut listalta, mutta tilalle on tullut se mitä minä odotan eniten eli Zelda:TP.
Omituisinta tässä on kuitenkin se, että PS3 ja sen pelit loistavat poissaolollaan.