Wiistä PS2-käännöksien kaatopaikka? / Uutiset / pelaaja.fi

Wiistä PS2-käännöksien kaatopaikka?

5.10.2006 // Kirjoittanut: LassiK
93

Myös Codemasters on innostunut kääntämään pelejä Wiille. PSP:llä ja PS2:lla kehityksensä aloittanut Heatseeker-lentoräiskintä kääntyy myös Wiille. Australialaisen IR Gurus -talon tekemä peli ilmestyy ensi vuoden alussa.

wiiheat.jpg

Ilmataisteluita käydään Yhdysvaltain, Etelämantereen, Karibian meren ja Kaukoidän yllä. Heatseekeriä kuvataan lentopeliksi, joka painottaa koiratappelumeininkiä ja "lukita/väistä"-kokemukseksi. Ilmaan pääsee niin amerikkalaisella F-22:lla kuin venäläisellä Su-47 Berkutillakin. Muita lentovehkeitä ovat F-35 Lightning II ja klassinen F-15.

Aiemmin IR Gurus kehitti toisen maailmansodan Heroes of the Pacific -lentopelin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pelejä tulee varmaan Xbox:lta ja PS2:lta paljon kun tehot ovat samaa sukupolvea.

On paljon halvempaa kun peli vain käännetään.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Paha otsikko :b

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"LORDI TAPPAA KAIKKI!!11!!" ja kuvassa maski päässä perseilevä känninen suomipoika vetää ps2:lla rivejä harvemmaksi.

Onhan se jo nähty, että suomen pelisivustot yrittävät _epätoivoisesti_ saada lisää kävijöitä sivuilleen törkeillä tai huonosti suomennetuilla otsikoilla. Nykyään ainakin oman uutissivuston pelisivulinkit tulee skipattua välittömästi tämän takia; ei voisi vähempää kiinnostaa "AVARUUSOLENNOT VALLOITTAVAT MAAN!" tyyliset sensaation hakuiset otsikot. Tämä on tietysti harmi, sillä tällä tavalla uutisoidut asiat jäävät sitten kokonaan lukematta ja yleistiedon määrä kyseiseltä elämän osa-alueelta laskee kuin lehmän häntä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eikös Wii ole paremminkin "Xbox sillä kaukosäätimellä" kuin Cube (näin tehojensa puolesta)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvät pelit on aina terve tulleita vaikka ne olisi
edelisen sukupolven konsoleille alunperin tehty,
mutta toivottavasti älyävät tehdä kunnon kontrollit
ja parantaa grafiikkaa kun PS2 oli jo GC:tä jäljessä.
Wii on kuitenkin n.2x GC tehoinen vaikka onkin sama arkkitehtuuri. Niin voisi siihenkin panostaa
eikä vain kääntää suoraan vaikkei tehoiltaan ole
kovin lähellä X360/PS3 tasoa.

En tiedä millainen kyseinen peli on joten en sitä
kommentoi vaan kommentoin pelkkää otsikkoa.

Huonot pelit ja huonot käännökset vois jäädä
kokonaan tekemättä. Hyvät on tervetulleita.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Wii olisi ollut nitrotettu Cube ilman ohjainta, nyt ohjaintekniikka syö uusista tehoista leijonan osan ja laite vastaa lähes Cubea tehojensa puolesta..grafiikka vain on hieman kauniimpaa, kiitos hieman päivitetyn gpu:n.

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Itse asiassa Wiin ohjaintekniikka ei rasita prosessoria, koska ohjain dumppaa lopulta ihan samanlaista dataa ohjaus-APIlle kuin tavallinen analogiohjain. Järkeily tehdään ohjaimen sisällä, selitti ainakin Red Steelin devaaja.

Käy järkeen, koska jos ohjain söisi itse koneen tehoja, neljällä pelaajalla olisi turha kuvitella pelaavansa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

" IBM's "Broadway" CPU is clocked at 729MHz, according to updated Nintendo documentation. By comparison, GameCube's Gekko CPU ran at 485MHz. The original Xbox's CPU, admittedly a different architecture altogether, was clocked at 733MHz. Meanwhile, Xbox 360 runs three symmetrical cores at 3.2GHz. "

ATI-provided "Hollywood" GPU clocks in at 243MHz. By comparison, GameCube's GPU ran at 162MHz, while the GPU on the original Xbox was clocked at 233MHz. Sources we spoke with suggest that it is unlikely the GPU will feature any added shaders, as has been speculated.

Eikö tuo aika Xboxtasoa ole? Nuo nappasin pikaisen googletuksen jälkeen IGN:n osioista (tuolloin Wii oli kyllä vielä Revolution, mutta en ole muita, korvaavia uutisia tehoista kuullut)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Niin wii on ylikellotettu GC uudella ohjaimella, mutta sääli kun pelifirmat tekevät suoria porttauksia ps2 peleistä jolloin wiistä ei oteta kaikkia tehoja irti, mikä on sääli esim. monet peli firmat ovat vain panostaneet wii:n ohjaustyyliin eikä niin grafiikkaan johon minun mielestäni pitäisi panostaa kuitenkin vähän enemmän. Tästä hyvä esimerkki on Far Cry, peli joka ohjattavuudeltaan voi olla hyväkin mutta graaffisesti ps1-ps2 tasoa, no onneksi niillä on vielä aikaa parannella peliä, toivottavasti....

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Niin kauan kun virallista sanaa ei ole, ite en luota yksiinkään spekseihin mitä netissä pyörii. Eikä niillä spekseillä ole edes väliä, se mikä merkkaa on grafiikka, ja Mario Galaxyssa, Metroid Prime 3:ssa, Red Steelissä ja muutamassa muussa pelissä se on ihan tarpeeksi näyttävää, vähän parempaa kun Xboxilla. Hienoimpia pelejä varten täytyy hommata sit Xbox 360.