Wiit loppuvat taas kesken? / Uutiset / pelaaja.fi

Wiit loppuvat taas kesken?

9.09.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
31

Nintendo ei ehkä ehdi valmistamaan tarpeeksi montaa Wii-konsolia täksi jouluksi. Asian nosti esille GameStop-pelikauppa.

GameStop-pomo Dan DeMatteo kommentoi: "En ole koskaan nähnyt näin suurta kysyntää. Nintendo valmistaa kokoajan lisää konsoleita, mutta niitä ei silti riitä kaikille. Luulen, että tänä jouluna kaikki eivät tule saamaan omaansa."

DeMatteon kommentit koskevat lähinnä Yhdysvaltojen tilannetta. Euroopassa ja eritoten Suomessa Wii-konsoleita todennäköisesti riittää kaikille myös tänä jouluna.

Lähde: GameDaily

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On se kyllä ihme et wii myy näin paljon maailmalla. Alkais nintendo keskittymään jo peleihin niin kaikki olisi kohdallaan. Itselläni on wii ja täytyy sanoa, että muuten täydellinen konsoli mutta pelivalikoima on aivan liian pieni. Luulisi, että pelitalot tekisivät enemmän pelejä wii:lle kun se myy maailmalla näin paljon. Vai onko wii pelien tekeminen niin paljon työläämpää kuin tehdä pelejä jollekin xbox360 joka on niin lähellä tietokonetta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joidenkin huhujen mukaan Nintendo ei vie jenkkeihin tarpeeksi Wii-konsoleita heikon dollarin takia. Suurempi kate tulee kun myy ne Japanissa ja Euroopassa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On tässä onneksi tulossa muutama pelattavakin peli wii:lle. Ainakin force unleashed ja tomb raider: underworld. Saa nähdä tuleeko vielä uusi mario tai zelda jouluksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mario ja Zelda eivät kyllä täksi jouluksi ehdi millään.

Itse odottelen Disaster: Day in Crisis:tä, De Blobia ja paria muuta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En kyllä tajua wiin suurta suosiota, ostin itse laitteen pari kuukautta julkaisun jälkeen kun piti saada uus zelda. Sen jälkeen en oo pelejä kyseiselle laitteelle ostanu, koko laitteelle ei oo julkastu mitään pelaamisen arvoista tavaraa julkkaripelien jälkeen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ketä kiinnostaa.
Wiitä myydään 5v ja äideille. Ja tarjontakin kun on sellaista mitä on....

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Niin, lapsillehan Wii on ensisijaisesti suunniteltu josta kertoo mm. pelien ulkonäkö(mariot ja kumppanit) joka varmasti selittää laitteen myynnin, lapset kuitenkin pelaavat eniten. Ja ettei kukaan ota hernettä sieraimeen niin onhan wiille myös aikuisten pelejä mutta vain muutamia. Tuskin kukaan aikuinen pelkästään omaksi iloksi Wiitä ostaisikaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Ketä kiinnostaa.
Wiitä myydään 5v ja äideille. Ja tarjontakin kun on sellaista mitä on…."

"Niin, lapsillehan Wii on ensisijaisesti suunniteltu josta kertoo mm. pelien ulkonäkö(mariot ja kumppanit) joka varmasti selittää laitteen myynnin, lapset kuitenkin pelaavat eniten. Ja ettei kukaan ota hernettä sieraimeen niin onhan wiille myös aikuisten pelejä mutta vain muutamia. Tuskin kukaan aikuinen pelkästään omaksi iloksi Wiitä ostaisikaan."

Kyllä ostin aivan omaksi iloksi wiin.
Huomaa että ei olla asiaa tutkittu vaan pidetään pää persessä.
Itse ostin wiin heti julkaisussa ja kyllä sille pelejä on, ja jos ihan tarkkoja ollaan niin wiille tulee ne kaikkein goreimmat pelit joita hyvä että saa julkaista kun on niin ronskia. Mutta 3rd partyn pelejä vois tulla lisää.
Onneksi tähänkin on tulossa korjausta.

Nintendo on tehnyt oikein kun myy noin hyvin.
PC:llä voi pelata muut pelit joita wiille ei tule, kun on toi yksinoikeus pelit vähän kortilla tolla PS3 ja 360. Muuta multiplatty paskaa on kummankin koneet täynnä jotka tosissaan pelaa mielummin PC:llä

Käyttäjän Fortuna kuva
Fortuna

En ihmettelisi, jos niin kävisi.

Käyttäjän morko82 kuva
morko82

On se murskaava laite tuo wii, kun vieläkään ei ole laitteita tarpeeksi.