The Witcher 3 on nyt sulavampi kuin koskaan – suorituskykypäivitys saapui PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher 3 on nyt sulavampi kuin koskaan – suorituskykypäivitys saapui PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja pc:lle

3.02.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
0

Suurroolipeli The Witcher 3: Wild Hunt on saanut uuden päivityksen.

CD Projektin julkaisema päivitys tuo parannuksia ennen kaikkea The Witcher 3:n uuden konsolisukupolven versioihin ja pc:lle. Päivitys sisältää kuitenkin pienempiä uudistuksia myös vanhoille konsoleille.

The Witcher 3:n pelaajat pääsevät nauttimaan entistä paremmasta suorituskyvystä PS5:llä. Xbox Series X/S:llä ja pc:llä. Pc-versio on saanut esimerkiksi uuden suorituskykyä painottavan säteenseurantatilan, jonka avulla tuetulla laitteistolla pelaavat käyttäjät voivat parantaa pelin suorituskykyä säteenseurantavalaistusta hyödyntäessään.

PS5:llä ja Xbox Series X/S:llä The Witcher 3 on saanut parannuksia heijastusten laskemisen suorituskykyyn sekä säteenseurantaan. Lisäksi päivitys on korjannut pelitallennuksiin liittyvän ongelman, mikä on voinut aikaisemmin johtaa myös käyttäjäasetusten resetoitumiseen.

Päivitys on lisäksi korjannut useampia tehtäviin ja pelikokemukseen liittyviä ongelmia kaikilla alustoilla. The Witcher 3: Wild Huntin versio 4.01 on saatavilla nyt pc:lle, Xboxille ja PlayStationille.

Lähde: CD Projekt

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.