The Witcher 3 -ohjaaja jättää CD Projekt Redin työpaikkakiusaamisväitteiden jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher 3 -ohjaaja jättää CD Projekt Redin työpaikkakiusaamisväitteiden jälkeen

5.05.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
Konrad Tomaszkiewicz

The Witcher 3: Wild Huntin ohjaajana ja Cyberpunk 2077:n toisena ohjaajana sekä tuotantopäällikkönä toiminut Konrad Tomaszkiewicz on jättänyt CD Projekt Redin.

Bloombergin mukaan Tomaszkiewicz joutui keskelle useita kuukausia jatkunutta tutkintaa, kun häntä syytettiin työpaikkakiusaamisesta CD Projekt Redillä. Ohjaaja todettiin lopulta syyttömäksi, mutta hän teki silti eropäätöksen pahoitellen kaikkea aiheuttamaansa pahaa verta. 

CD Projekt Redin henkilökunta sai Tomaszkiewiczilta sähköpostia, jossa hän totesi maineensa puhdistamisesta huolimatta monien tuntevat pelkoa, stressiä ja epämukavuutta työskennellessään hänen kanssaan. Tomaszkiewicz kertoi tekevänsä töitä käytöksensä muuttamiseksi. 

– Käytöksen muuttaminen on pitkä ja työläs prosessi, mutta en anna periksi, ja toivon muuttuvani, Tomaszkiewicz kirjoitti.

Tomaszkiewicz teki pitkän uran CD Projekt Redin riveissä. Ensimmäisen The Witcher -pelin tarinasuunnittelijasta studion pelinkehityksen varatoimitusjohtajaksi kivunnut alan veteraani ei ole paljastanut ammatillisia suunnitelmiaan tulevaisuuden varalle.

Lähde: Bloomberg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

En tiedä, onko Konradille tullut paineita ylemmältä taholta jättää paikkansa, mutta hienoa vastuunkantoa häneltä. Olen aika varma, että hän vielä jatkaa pelien parissa.

Nostoja