The Witcher 3 saattaa käyttää pc-modeja ulkoasun parantamiseen uudella konsolisukupolvella / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher 3 saattaa käyttää pc-modeja ulkoasun parantamiseen uudella konsolisukupolvella

8.05.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0
The Witcher 3, PS5, Xbox Series X/S, modi

The Witcher 3:n uuden konsolisukupolven versio saattaa hyötyä pc-modaajien työn hedelmistä.

The Witcher 3:n pc-version HD Reworked -modiprojektin nimimerkillä Halk Hogan tunnettu kehittäjä on kertonut CD Projekt Redin lähestyneen häntä yhteistyökuvioiden tiimoilta. Kehittäjän mukaan yhteistyö ei ole vielä varmaa, mutta hän kertoo pitävänsä todennäköisenä, että hänen teräväpiirtomodinsa on mukana The Witcher 3:n PS5- ja Xbox Series X/S -versioissa.

Myös CD Projekt Red on vahvistanut lähestyneensä useiden modien kehittäjiä uuden sukupolven julkaisuun liittyen. Studio kuitenkin kertoo, ettei sillä ole vielä sitovia sopimuksia minkään modin käytöstä The Witcher 3:ssa. CD Projekt Red ei ole myöskään vahvistanut, miten se aikoo kompensoida modaajia heidän työnsä hyödyntämisestä pelissä.

CD Projekt Redin mukaan The Witcher 3:n uuden sukupolven version uudistettu ulkoasu ei ole pelkästään modaajien käsialaa, vaan studio harkitsee modien hyödyntämistä oman kehitystyönsä ohella. Alla nähtävä video esittelee The Witcher 3 HD Reworked -projektin ulkoasuparannuksia, jotka saatetaan siis nähdä myös uusilla konsoleilla.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja