The Witcher 3:n uuden konsolisukupolven versio on viimeinkin saapumassa / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher 3:n uuden konsolisukupolven versio on viimeinkin saapumassa

8.09.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
5

The Witcher 3: Wild Hunt on viimeinkin saapumassa uudelle konsolisukupolvelle.

Kehittäjä CD Projekt kertoi päivityksen The Witcher 3:n tilanteesta eilen puolivuotiskatsauksessaan. Yhtiön toimitusjohtaja Adam Kiciński kertoi tilaisuudessa The Witcher 3:n PS5- ja Xbox Series X/S -versioiden ilmestyvän vielä kuluvan vuoden aikana.

The Witcher 3:n uuden konsolisukupolven julkaisun oli alun perin määrä tapahtua viime vuonna, mutta CD Projekt joutui viivästyttämään uudistetun version julkaisua kevääseen. Huhtikuussa yhtiö kertoi joutuvansa taas siirtämään julkaisua. Samalla yhtiö ilmoitti ottaneensa uuden sukupolven version kehityksen omiin käsiinsä aiemmin projektia työstäneeltä Saber Interactivelta.

PS5:n ja Xbox Series X:n ohella The Witcher 3:n uudistettu versio julkaistaan loppuvuoden aikana myös pc:lle. Alkuperäisen pelin pc:llä, Xbox Onella tai PS4:llä omistavat saavat uudistetun pelin ilmaisena päivityksenä.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Tämä on se paikka jossa CDPR voi edes vähän yrittää lunastaa takaisin CP2077:ssä menettemiään tyylipisteitä. CP2077 on jo menetetty tapaus monen silmissä erittäin ymmärrettävistä syistä.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Oispa modituki, pc versioon oli pakko ladata modi jolla saa kaikki tehtävien karttamerkit näkyviin yhtäaikaa. Oneversio jäi kesken.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Ostin pelin viime vuonna alennuksesta siinä toivossa, että tämä päivitys tulisi veloituksetta ja nythän niin kävi. Hyvä minä!

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Olisikohan viimein aikaa pelata tämäkin peli. Ollut liian kauan to do listalla.

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

"Samalla yhtiö ilmoitti ottaneensa uuden sukupolven version kehityksen omiin käsiinsä aiemmin projektia työstäneeltä Saber Interactivelta."

Tämä selittänee sen, miksi nämä uuden sukupolven versiot on viivästyneet niin pahasti. On saattanut vaikuttaa myös muiden CD Projektin hankkeiden (kuten CyberPunk 2077 lisäosan) viivästymiseen.

Aikanaan haaveilin, että alkuperäinen Witcher ja Witcher 2 olisi remasteroitu näille uusille koneille jonkun pätevän alihankkijafirman kautta. Mutta koska CD Projekt halunnee pitää senkin homman itsellään, niin senkin haaveen taidan nyt kuopata.

Nostoja