Henry Cavillin tähdittämä The Witcher -televisiosarja ei jää Netflixin ainoaksi Noituri-aiheiseksi tuotteeksi. Suoratoistojätti on ilmoittanut, että työn alla sillä on parhaillaan myös animaatioelokuva The Witcher: Nightmare of the Wolf, jonka parissa puuhailee The Legend of Korraa tehnyt korealainen animaatiofirma Studio Mir.

Netflixin The Witcher -sarjaa vetävä Lauren S. Hissrich on mukana myös animaatioelokuvan työstössä yhdessä kynäilijä Beau DeMayon kanssa. Tiedossa ei vielä ole, tekevätkö tutut näyttelijät pätkässä kuitenkaan paluuta. Leffan tarinasta ei siitäkään ole kerrottu vielä paljoa, vaan vihiä on annettu lähinnä jonkinlaisesta kokonaista mannerta järisyttävästä uudesta uhasta.

Sopivasti tällä viikolla Netflix on hehkuttanut myös The Witcher -sarjan menestystä. Yhtiön mukaan sarjaa on katsottu 76 miljoonassa kotitaloudessa ja näin se on kasvamassa palvelun isoimmaksi  ensimmäiseksi tuotantokaudeksi.

Annettu luku ei toki koostu pelkästään tahoista, jotka ovat katsoneet koko sarjan alusta loppuun. Sen sijaan Netflixin mukaan sarjaa on toljotettu 76 miljoonassa kotitaloudessa vähintään kaksi minuuttia, minkä on katsottu olleen yhtiössä raja tarkoituksellisesti tehdylle katseluvalinnalle.

The Witcher -televisiosarjalle on vahvistettu jo toinen tuotantokausi.

Lähde: Netflix (Twitter), (talousraportti)

Lisää luettavaa