The Witcher -animaatioelokuvasta paljastui lisää – sijoittuu aikaan ennen Geralt Rivialaista / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher -animaatioelokuvasta paljastui lisää – sijoittuu aikaan ennen Geralt Rivialaista

30.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
The Witcher, The Witcher: Nightmare of the Wolf, Nightmare of the Wold, Netflix, Vesemir, Mark Hamill,

Netflixillä valmisteilla olevasta The Witcher: Nightmare of the Wolf -animaatioelokuvasta on paljastettu lisätietoja.

Lyhyessä Twitter-viestissä vahvistetaan, että elokuvan tarina sijoittuu aikaan ennen Geral Rivialaisen seikkailuja. Sen sijaan leffan tähti on Geraltin eräänlaiseksi mentoriksi myöhemmin kehittyvä Vesemir, josta näytille saadaan tämän oma matka noituriksi.

Vesemir on tuttu niin Noituri-kirjoista kuin peleistä, ja tämän on luonnollisesti odotettu olevan osa vielä myös Netflixin omaa televisiosarjaa. Osa innokkaista faneista onkin jo alkanut kampanjoida varsinkin Tähtien sota -tähti Mark Hamillia rooliin, mitä kohtaan mies itse on myös ilmaissut jo kiinnostuksensa, vaikkei olekaan tuttu sarjan kanssa.

Hamillin kiinnostus on yhtälailla noteerattu The Witcher -tekijätiimissä. Mitään roolituksia ei toistaiseksi ole kuitenkaan tehty.

Nightmare of the Wolfilla ei ole tällä hetkellä vielä julkaisuajankohtaa. Sitä ovat mukana työstämässä kuitenkin televisiosarjan vetäjä Lauren S. Hissrich sekä käsikirjoittaja Beau DeMayo. Elokuvan animoinnista vastaa The Legend of Korraa työstänyt Studio Mir.

The Witcher -televisiosarjan toisen kauden tuotannon on määrä käynnistyä alkuvuodesta, kun taas ulos sitä on odoteltu ensi vuodelle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vähän vaikea kuvitella Hamillia Vesemiriksi toiselle tuotantokaudelle jos sarjaa jo kuvataan. Eri asia tietenkin jos Vesemir tulee vasta myöhemmin mukaan ja täten onnistuisi mutta tuskinpa kakkoskaudelle ehtisi.

Käyttäjän myllylyly kuva
myllylyly

Vesemirillä on niin pieni rooli kirjoissa että eipä paljon näyttelijällä väliä.

Nostoja