The Witcher jatkaa kolmannen tuotantokautensa kuvauksia – Henry Cavill pääsi palaamaan paikalle sairaslomalta / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher jatkaa kolmannen tuotantokautensa kuvauksia – Henry Cavill pääsi palaamaan paikalle sairaslomalta

15.08.2022 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
0
The Witcher jatkaa kolmannen tuotantokautensa kuvauksia – Henry Cavill pääsi palaamaan paikalle sairaslomalta

Netflixin lippulaivasarjoihin lukeutuva videopelisarja The Witcher pääsee taas jatkamaan kolmannen tuotantokautensa kuvauksia täydellä miehityksellä. Päätähti Henry Cavill oli poissa paikalta heinäkuun lopulta lähtien, joten kuvaukset jouduttiin keskeyttämään hetkeksi kokonaan.

Raporttien mukaan Cavill sai positiivisen tuloksen Covid-19-testistä ja joutui jättäytymään sen vuoksi sairaslomalle tuotannosta parin viikon ajaksi. Poissaolonsa aikana tähti puuhasteli ainakin pc-harrastuksensa parissa, kuten hänen sosiaalisesta mediastaan on voinut nähdä.

Nyt päätähti on päässyt kuitenkin palaamaan kuvauspaikalle ja seuraavan kauden on tarkoitus saada itsensä purkkiin syyskuu alkuun mennessä. Aiemmin kuvausten oli määrä päättyä elokuun alkuun.

Netflix ei vielä ole julkaistanut milloin kolmas kausi saapuu suoratoistettavaksi, mutta kaksi ensimmäistä kautta sekä animoitu esiosaelokuva Nightmare of the Wolf ovat katseltavissa parhaillaan. 

Lähde: Redanian Intelligence, Collider

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja