Witcher-kehittäjien Cyberpunk 2077:n hahmoluokat poikkeavat totutuista arkkityypeistä / Uutiset / pelaaja.fi

Witcher-kehittäjien Cyberpunk 2077:n hahmoluokat poikkeavat totutuista arkkityypeistä

15.07.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

CD Projekt Redin kehitteillä olevasta roolipelistä Cyberpunk 2077 on saatu ensimmäiset kunnon tiedonmuruset liittyen pelin uniikkeihin hahmoluokkiin.

Alkuperäisen Cyberpunk 2020 -pelin luoja ja studion konsulttina toimiva Mike Pondsmith paljasti taannoisessa haastattelussaan, että ainakin osa – ellei peräti kaikki – alkuperäisen kirjaroolipelin hahmoluokista nähdään myös tulevassa videopelissä.

Cyberpunk 2020:n eri hahmoluokkiin lukeutuvat muun muassa journalisti, toimitusjohtaja ja rokkari. Kun Pondsmithiltä kysyttiin, nähdäänkö näitä hahmoluokkia myös tulevassa Cyberpunk 2077:ssä, hän vastasi seuraavanlaisesti:

- Ne kaikki ovat mukana, ja voin kertoa, että tulette olemaan yllättyneitä ja tykästytte siitä, miten olemme ne toteuttaneet. Olemme lisänneet paljon vivahteita niihin. Adam [Kicinski] ja minä käytimme kirjaimellisesti viikon kokeillaksemme erilaisia tapoja hyödyntää näitä, jotta pelaajat saisivat parhaimman kokemuksen hahmoistaan.

Pondsmithin vastauksen perusteella näyttäisikin siltä, että Cyberpunk 2077:n hahmoluokat saattavat poiketa melko perusteellisesti totutuista roolipelien arkkityypeistä tai ainakin tuovan selkeitä omia vivahteita näihin.

Cyberpunk 2020:ssa voi olla yllämainittujen hahmoluokkien lisäksi myös poliisi, yhtiömies, fikseri, hakkeri, kulkuri, salamurhaaja, teknikko ja katutohtori, joista ainakin osan pitäisi saapua myös videopelimuotoon.

Jo entuudestaan Cyberpunk 2077:stä tiedetään sen verran, että peli sijoittuu avoimen maailman suurkaupunkiin nimeltä Night City, jossa pelaaja voi liikkua joko ensimmäisen tai kolmannen persoonan näkymästä. Peli sisältää myös yksinpelin ohella jonkinlaisen moninpelin.

Cyberpunk 2077 on kehitteillä pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Gamereactor, DualShockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Kuullostaa hienolta. Saas nähdä mitenkä toteuttavat hahmoluokat. Että ovatko kenties vain jotain backgroundeja vai eletäänkö sit universumissa rokkarina, eli toisinsanoen sims eri kuvakulmasta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kieltämättä hyvin erikoisia luokkia. En tiedä tuleeko koko peliä hankittua mutta mielenkiinnolla seurailen että mitä tästä tulee. Epäilen että vaatii testaamista ennen kuin tietää iskeekö peli vai ei.

Nostoja