The Witcher -korttipeli Gwentin tarinakampanja on kehittynyt itsenäiseksi 30 tunnin mittaiseksi roolipeliksi / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher -korttipeli Gwentin tarinakampanja on kehittynyt itsenäiseksi 30 tunnin mittaiseksi roolipeliksi

30.08.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Thronebreaker: The Witcher Tales

CD Projekt on paljastanut uusia yksityiskohtia sen Gwent: The Witcher Card Game -digikorttipelin odotetusta yksinpelikampanjasta. Yhtiön H1 2018 -talouskonferenssissa paljastui, että pelin Gwent: Thronebreaker-nimellä kulkevasta kampanjasta on kehityksen aikana kasvanut noin 30-tuntinen roolipeli.

Raportin mukaan kokonaisuus tunnetaan jatkossa nimelläThronebreaker: The Witcher Tales. Sen noin uumeniin mahtuu The Witcher -pääsarjan tyyliin lukuisia tarinallisia valintoja ja seuraamuksia, jotka toki määräytyvät gwent-yhteenottojen tulosten perusteella. Kampanjan kasvaneen skaalan myötä se julkaistaan digikorttipelistä täysin irrallisena ja itsenäisenä kokonaisuutena.

CD Projekt ei ole vielä vahvistanut tarkkaa julkaisupäivää Thronebreaker: The Witcher Talesille, mutta sen odotetaan ilmestyvän rinnakkain digikorttipelin loppuvuodesta ilmestyvän ja pelin suuntaa korjaavan Homecoming-suurpäivityksen kanssa. Thronebreaker saapuu  näillä tiedoin niin pc:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Ohessa Gwent: Thronebreakerin alkuperäinen vuoden vanha paljastustraileri.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Varsin jees tämä tarinallinen kokonaisuus!

Itse olin todella innoissani Gwentin julkaisemisesta itsenäisenä pelinä mutta tajusin sitten sitä pelatessa että sen viehätys perustuikin omalta osaltani hyvin suuresti niihin peliin tehtyihin vastustajiin ja heidän korttipakkoihinsa, jotka pystyi opettelemaan.

Oikeita ihmisiä vastaan peli on turhan sattumanvarainen kun ei tiedä mitä on tulossa. Toki voi opetella pelaamaan erilaisia pakkoja vastaan mutta ei vain jotenkin innosta. Ei varsinkaan jos noihin tulee samanlaista jatkuvaa säätöä mitä uutisten perusteella muihin vastaaviin korttipeleihin.

Toisaalta ehkä syynä on myös se, ettei peliä voi läpäistä. Käytän mieluummin aikani niin että saan pelejä pelailtua enkä jumita jotain yhtä ja samaa, jota ei koskaan pääse läpi. Toki ajanviettona silloin tällöin tällaisia voisi pelailla mutta kuten yllä sanoin, on ihmispelaajat sen verran kova ja sattumanvarainen vastus että en itse ainakaan taida Gwenttiä jaksaa jauhaa.