The Witcher on saapunut Monster Hunter: Worldiin – näin Geralt ja Ciri huiskivat menemään uusimmassa seikkailussaan / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher on saapunut Monster Hunter: Worldiin – näin Geralt ja Ciri huiskivat menemään uusimmassa seikkailussaan

8.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Monster Hunter: Worldin tovin aikaa kiusoiteltu The Witcher 3: Wild Hunt -teemainen sisältö on aloittanut levittäytymisensä peliin.

Nyt perjantaista alkaen Monster Hunter: Worldin konsoliverisoihin on ladattavissa 6.0-päivitys, joka päästää pelaamaan noituri Geralt Rivialaisella tälle omistetussa yksinpelattavassa tarinankaaressa ja jahtaamaan tämän omista seikkailuista tuttuja Leshen-hirviöitä. Myöhemmin aikavälillä 15. helmikuuta pelattavaksi ilmestyy vielä maaliskuun alkuun asti toinen osa Witcher-sisällöstä, jolloin yhteistyönä päästään jahtaamaan aina vain kovempaa saalista.

Haasteiden läpäisyistä pelaajia parkitaan Geralt- ja Ciri-panssariseteillä sekä näille sopivilla aseilla. Saataville on tulossa myös Nekker-asuste omalle Palico-toverille.

Esillä tuore sisältö on Monster Hunter: Worldin tuoreella trailerilla.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Onkohan Witcherin tekijät olleet tarinaa kirjoittamassa? Jos eivät, niin aika yhdentekevä lisäke.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei hitto. Tulee mieleen kun tuli otettua matsia useampi taso kovempaa lesheniä vastaan. Jonkun kerran piti latailla talletusta uusiksi ennen kuin rankaukko makasi maassa. Tosi hieno vastustaja kyllä!

Tuli myös hirveä himo/kaiho pelailla taas Witcheriä. Onneksi on kirjat työn alla niin ihan täysin ilman noiturin seikkailuja ei tarvitse olla. Niin ja nyt tämän kautta alkoi toivomaan että siitä sarjasta tulisi hyvä! Ja nuo Witcherin musiikit jo pelkästään houkuttelee takaisin pelin pariin...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ärsyttää, että tätä yliarvostettua skeidaa täytyy tunkea joka peliin nyt vain koska sarjan viimeisin osa räjähti maailmalla! Geraltia ei tarvittu Soul Caliburissa, eikä tarvita tässäkään.

Witcher 3 alkaa painimaan siellä yliarvostetuimpien pelien kärkisijoilla Resident Evil 4:n ja Half-Life 2:sen kanssa.

Nostoja