The Witcher -televisiosarja on saapunut virallisesti suoratoistopalvelu Netflixiin. Suomessa The Witcher – Noituri -nimellä kulkevasta sarjasta saatiin saman tien katsottavaksi kaikki sen kahdeksan ensimmäisen kauden jaksoa, joille kullekin kertyy pituutta noin tunnin verran.

Henry Cavillin tähdittämä sarja perustuu nimenomaan Andrzej Sapkowskin kirjoihin, eli niiden tapahtumat edeltävät monille pelaajille tutumpaa CD Projekt REDin pelitrilogiaa. Sarjan toisen kauden tuotannon on määrä päästä vauhtiin alkuvuodesta. Suunnitelmia sen varalle pitäisi löytyä jopa seitsemän kauden edestä.

Sarjan debyyttiin valmistautuessaan Netflix on julkaissut siitä tietysti joukon trailereita mutta myös muutamia muita johdatteluvideoita. Yhdessä näin joulukuussa ilmestyneessä pätkässä on päästy kuulemaan esimerkiksi sekä Sapkowskin että tv-sarjan vetäjänä toimineen Lauren S. Hissrichin mietteitä sarjan tekemisestä, kun taas toisessa Cavill istahtaa alas lukemaan otteen ensimmäisestä Noituri-kirjasta Viimeinen toivomus. Ovatpa tekijät myös auttaneet valaisemaan trailereita myös syvemmin.

Lisää luettavaa