The Witcher saapuu Monster Hunteriin – uusi jättilaajennus odottaa myös ensi vuonna

Geralt on matkalla Monster Hunteriin, joka vastaanottaa ensi vuonna vielä lisäksi jättilaajennuksen.

10.12.2018 17:36

Noituri Geralt Rivialainen pääsee jälleen vierailuille muihin peleihin. Uusimmaksi kohteekseen hirviöden metsästämisen asiantuntija ottaa osuvasti Monster Hunter: Worldin, johon The Witcher -tähti ilmestyy ensi vuoden alussa.

Geraltin ilmestyminen tarkoittaa pelin kannalta ainakin kourallista uusia uniikkeja tehtäviä, minkä lisäksi hahmon vanhaa tuttua ääninäyttelijää Doug Cocklea kuullaan murisemassa uusia vuorosanoja. Tarkempia yksityiskohtia päivityksestä on määrä kuulla lähempänä julkaisua.

Ennen Geraltin tuloa Monster Hunter: Worldin maailmassa varaudutaankin vielä erikoishirviö Kulve Tarothin paluuseen, mikä tapahtuu konsoleilla aikavälillä 19.12-.3.1. ja pc:llä ilmeisesti hieman myöhemmin Hirviö on tällä kertaa myös arch-tempered-tilassa, eli se taistelee aina vain kovemmin, poikkeuksellisemmin ja tarjoillen tietysti uusia palkintoja.

Tammikuussa 2019 Worldissa aloitetaan vuorostaan Appreciation Fest -juhlat, johon siihenkin kuuluu niin uusia kausittaisia esineitä kuin tehtäviä. Myöhemmin keväällä taas arch-tempered Nergigante astuu metsästysareenoille.

Pelkkää pieniä ilmaisia sisältölisiä Monster Hunter: World ei ensi vuonna kuitenkaan enää näe. Syksyä varten Capcom on julkistanut nyt myös Iceborn-laajennuksen, jonka koon kerrotaan olevan samaa luokkaa Monster Hunter -sarjassa aiemmin nähtyjen G– ja Ultimate-versioiden kanssa.  Mukanaan se onkin tuomassa uusia pelialueita, lisää hirviöitä, varusteita kuin tehtäviäkin.

Hintaa lisärille ei ole vielä vahvistettu, mutta sen teaser-traileria voi fiilistellä jo ohesta. Pc:lle lisäri ilmestynee hieman konsoliversioita myöhemmin.

Tällä viikolla 11. joulukuuta alkaen Monster Hunter: World on mahdollista laittaa kokeiluun konsoleilla myös ilmaiseksi. Aina 17. päivään asti tarjolla oleva kokeiluversio antaa mahdollisuuden koluta peliä aina sen kolmen tähden tehtäviin asti ja siirtää tallennuksensa sitten pelin kokoversioon, mikäli sellaisen innostuu ostamaan.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa