The Witcher -televisiosarjan ensimmäinen traileri on saapunut – tältä Netflix-sovitus näyttää ja kuulostaa / Uutiset / pelaaja.fi

The Witcher -televisiosarjan ensimmäinen traileri on saapunut – tältä Netflix-sovitus näyttää ja kuulostaa

20.07.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
32

Ensimmäinen traileri Netflixin omasta The Witcher -sarjasta on ulkona. Suoratoistojätti kutsuu videota vasta teaseriksi, mutta tarjolla siinä piisaa silti kahden minuutin edestä maistiaisia tulevasta.

Runsaasti ruutuaikaa trailerilla syö tietysti Henry Cavillin esittämä vähäpuheinen noituri Geralt Rivialainen. jonka jo valmiiksi epätavanomainen elämä hirviöiden metsästäjänä on kietoutumassa yhteen juonittelevien velhojen ja mystisiä voimia omaavan Ciri-prinsessan kanssa. Ciristä on kiinnostunut myös eteläinen Nilfgaardin keisarikunta, jonka sotilaat ovat ottaneet suunnaksi pohjoiset kuningaskunnat.

The Witcher -sarjan kahdeksasta jaksosta koostuvalla ensimmäisellä kaudella ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa. Ulos sitä on luvattu kuitenkin vielä tälle vuodelle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Odotukset pidetään matalalla vaikka vaikuttaakin hyvältä.
Kirjojen lukijoilla ja pelit pelanneilla voi olla eri mielipiteet.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Surkea teaseri, mutta toisaalta mikäpä teaseri ei tätä nykyä olisi. Toivoa sopii, että kaikki sarjan draama ja toiminta mahtui tähän pätkään, koska jos sarja noudattelee yleisesti tätä linjaa, niin ei tätä juurikaan Noituriksi tunnista.

Todella Hollywooditettua menoa ainakin tämän perusteella, mikä on ikävää, koska kirjat ja pelit ovat todella low-fantasy ja low-drama osastoa. Paskoja asioita tapahtuu, mutta ei niihin jäädä vellomaan, vaan suomalaisille hyvin tuttuun tapaan puskemaan vain eteenpäin hampaat irvessä. Ja tuollainen "tulipallotaikuus" taas on läjdemateriaalissakin todella voimakasta, mutta juuri siksi sitä näkeekin vain hyvin harvoin ja harkitusti käytettynä.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Komiat maisemat ja visuaalisesti vaikuttavan näkönen. Toivottavasti on hyvä balanssi myös draamaa eikä nollataulu hollywood hirviömätkettä pelkästään.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Lukematta vielä yhtäkään kommenttia täällä tai Tubessa, omat pohdintani tässä.

Aika vahvasti tuli sellainen "halvempi ja fantasiampi kuin Game of Thrones" -fiilikset tästä. Osa hahmojen hiuksista, asuista ja olemuksesta vähän liian siisti ja lavastusmainen, ei aivan luonnollinen tuossa maailmassa. Pitää kuitenkin muistaa, että GoTin jälkeen kaikkia fantasiajuttuja tullaan siihen vertaamaan ja vaikeaa kenenkään on siitä paremmaksi enää pistää.

Cavil on ihan ok, vaikka liian komea ja salilla treenatun kauniin lihaksikas rooliinsa. Muuten uskallan väittää, että todennäköisesti paras peliin perustuva näytelty pelisarja varmasti ikinä.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Odotukset oli nollissa, mutta kyllähän tuo sellaiselta vaikuttaa, että katsottua tulee.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Ollaan jännän äärellä onko netflix parempi kuin originaali hexer sarja. Ei tosin ole kokemista alkuperäisestä.

Käyttäjän TennisForTwo kuva
TennisForTwo
Lainaus Teräskäsine

Pitää kuitenkin muistaa, että GoTin jälkeen kaikkia fantasiajuttuja tullaan siihen vertaamaan ja vaikeaa kenenkään on siitä paremmaksi enää pistää.

Ainakaan suosiossa. Laadun suhteen eri asia, kiitos GoT:n viimeisten kausien.

Käyttäjän BadassBämbi kuva
BadassBämbi
Lainaus Teräskäsine

todennäköisesti paras peliin perustuva näytelty pelisarja varmasti ikinä.

Tämähän siis ei tule perustumaan peliin, vaan kirjoihin.

Käyttäjän Tylor kuva
Tylor
Lainaus Teräskäsine

Muuten uskallan väittää, että todennäköisesti paras peliin perustuva näytelty pelisarja varmasti ikinä.

Tämä ei ole sovitus peleistä vaan alkuperäistä kirjoista. Tämä kerotiin tuotanon alussa ja varmistetiin vielä hiukan ennen traileria. Sori pilkunviilaua, mutta olen sitä tyypiä joka sanoo fakat

Itse traileriin, aika väritön maailmaa yms. Kirjoissa olen kuvitellut sarjan maailman synkäksi, mutta en ihan kirjainmelisesti näin. Kyllä tämä tulee silti katsottua.

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen

No ei nyt herättänyt tunteita suuntaan taikka toiseen. Ainakin puitteet on kunnossa ja lopun hämis suosta sai ainakin hieman innostumaan. Varmasti katsotaan, mutta ei tätä odota mitenkään erityisemmin. Toki kaikki kolme peliä oli itselleni timanttia, niin katsotaan miten Noituri pärjää sarjana. Niihin tätä tietenkin hieman tulee vertaamaan, kun kirjoja en ole lukenut. Reilua tai ei.

Nostoja