Telltale Gamesin kokonaan uusi The Wolf Among Us -kausi ei ehdikään saataville vielä tänä vuonna.  Yhtiön kotisivuilla julkaistu lyhyt tiedote vahvisti perjantaina, että Fables-sarjakuviin perustuva peliseikkailu saakin jatkoa vasta vuonna 2019.

Telltalen tiedote selittää, että lykkäys johtuu pelitalossa tapahtuneista muutamista perustavanlaatuisista muutoksista. Tämän pitäisi olla kuitenkin positiivinen asia, sillä muutoksien pitäisi auttaa Telltalea muovaamaan uusiksi tapaa, jolla se kertoo interaktiivisia tarinoitaan.

– Lisäajan hankkiminen ei auta meitä panostamaan vain laatuun, vaan mahdollistaa kokeilemisen ja iteroinnin, joilla voimme luoda jotain todella erikoista, Telltalen tiedotteessa kerrotaan.

Minkäänlaisia suurempia yksityiskohtia Telltale ei ole antanut vielä uudesta The Wolf Among Us -kaudesta. Lisätietoja on tarkoitus sentään kuulla vielä tämän vuoden aikana.

Myöhemmin tänä vuonna Telltalelta kelpaa odottaa sentään edelleen The Walking Dead -sarjan näillä näkymin viimeisen kauden alkua.

Lähde: Telltale Games

Lisää luettavaa