The Wolf Among Us 2 myöhästyy ensi vuoteen / Uutiset / pelaaja.fi

The Wolf Among Us 2 myöhästyy ensi vuoteen

26.05.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Telltale Gamesin kokonaan uusi The Wolf Among Us -kausi ei ehdikään saataville vielä tänä vuonna.  Yhtiön kotisivuilla julkaistu lyhyt tiedote vahvisti perjantaina, että Fables-sarjakuviin perustuva peliseikkailu saakin jatkoa vasta vuonna 2019.

Telltalen tiedote selittää, että lykkäys johtuu pelitalossa tapahtuneista muutamista perustavanlaatuisista muutoksista. Tämän pitäisi olla kuitenkin positiivinen asia, sillä muutoksien pitäisi auttaa Telltalea muovaamaan uusiksi tapaa, jolla se kertoo interaktiivisia tarinoitaan.

– Lisäajan hankkiminen ei auta meitä panostamaan vain laatuun, vaan mahdollistaa kokeilemisen ja iteroinnin, joilla voimme luoda jotain todella erikoista, Telltalen tiedotteessa kerrotaan.

Minkäänlaisia suurempia yksityiskohtia Telltale ei ole antanut vielä uudesta The Wolf Among Us -kaudesta. Lisätietoja on tarkoitus sentään kuulla vielä tämän vuoden aikana.

Myöhemmin tänä vuonna Telltalelta kelpaa odottaa sentään edelleen The Walking Dead -sarjan näillä näkymin viimeisen kauden alkua.

Lähde: Telltale Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Toivottavasti ne vihdoin laittaa sen paskaenginen eläkkeelle ja vetää jonku kunnon testauksen läpi ennen julkasua. Oli nimittäin sellanen bugihelvetti tää eka wolf among us ettei mitään järkeä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Ei ole ensimmäisen Wolfin jälkeen tullut seurattua Telltalea juuri ollenkaan, koska pelitulva ja sen myötä romahtanut laatu tappoivat kiinnostuksen. Jos kaavaan saadaan tällä päivitystä, niin erinomainen uutinen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Telltalea olen kritisoinut mutta täytyy silti myöntää että varsin viihdyttäviä ne tarinat silti ovat olleet kun olen pelien ääreen eksynyt. Pelimoottori vain edelleen kaipaisi perusteellista remonttia tai mieluummin kokonaan uuden allensa. Viimeksi pelasin kuukausipeleistä tulleen Batmanin ja oli kyllä huvittavia bugeja jatkuvasti kun esim. lepakkomiekkosen pää saattoi pyöriä ihan ihme suuntiin kuvakulmien vaihdon välissä tai muuta vastaavaa. Kerran jumi koko peli ja taitaa olla harvinaista päästä Telltalen peli läpi ilman yhtään jumitusta.

Wolf 2:sta odotan silti innolla mutta se, milloin se lähtee ostoon, riippuu myös aika paljon siitä että onko se yhä samalla pelimoottorilla vai ei.

Nostoja