The Wolf Among Us 2 on taas kehitteillä – nappaa alkuperäinen peli nyt ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

The Wolf Among Us 2 on taas kehitteillä – nappaa alkuperäinen peli nyt ilmaiseksi

13.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
The Wolf Among Us 2, The Wolf Among Us, AdHoc Studio, Telltale, Telltale Games,

The Wolf Among Us 2 on noussut kuolleista. Alun perin vuonna 2017 julkistettu peli ehti joutua jo hautaan kertaalleen Telltale Gamesin kanssa, mutta pelitalon hiljattain elvytys on nyt herättänyt myös kyseisen peliprojektin taas henkiin.

The Wolf Among Us 2:n paluu vahvistui The Game Awards -tapahtuman yhteydessä, jossa siitä julkaistiin oheinen lyhyt teaser-pätkä. VentureBeat-sivusto tietää vielä kertoa, että pelin kehityksestä vastaa luovan puolen osalta isosti tuore AdHoc Studio, joka on nimenomaan entisistä Telltalen tekijöistä koostuva firma.

Jatko-osan uudelleenvahvistumisen kunniaksi alkuperäinen The Wolf Among Us on parhaillaan ilmainen Epic Games Storessa joulukuun 19. päivää asti. Samaan syssyyn kauppapaikalta voi napata veloituksetta myös The Escapistsin.

Lähde: VentureBeat

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

AdHocin perustajat ainakin olivat ihan oikeasti merkittäviä tekijöitä ensimmäisen The Wolf Among Usin taustalla, joten olen uuden yrityksen suhteen toiveikas. Mihinkään episodimuotoiseen julkaisuun en kuitenkaan lähde ja toivotaan, että studiokin ymmärtää yleisössä kytevän epäluottamuksen ja hoitaa homman kunnialla ja aikataulussa loppuun asti.

TWAU oli aina TellTalen peleistä paras, vaikka The Walking Dead isompana brändinä ja studion läpimurtoteoksena nautti suuremmasta suosiosta.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Ai Telltale Games on kaivettu haudastaan?
Toivottavasti edes se niiden pelimoottori jäi haudan lepoon. RIP in Pepperonis

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Tunna

Toivottavasti edes se niiden pelimoottori jäi haudan lepoon. RIP in Pepperonis

Tätä tosiaan toivoisi jo.

Käyttäjän Fox1935 kuva
Fox1935

Vihdoinkin! Kyseistä peliä on odotettu jonkin aikaa ja oli mukava kuulla että jatko-osa on tulossa.On Mielenkiintoista nähdä mihin pelin tarina painottuu.

Nostoja