Wolfenstein: The Old Blood iskee toukokuussa - katso video / Uutiset / pelaaja.fi

Wolfenstein: The Old Blood iskee toukokuussa - katso video

4.03.2015 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
8

Viime vuoden toukokuussa julkaistu ja kehuja kerännyt Wolfenstein: The New Order (9/10 + Pelaajan valinta, Pelaaja 6/2014) saa toukokuun alussa itsenäisen laajennuksen nimeltä Wolfenstein: The Old Blood. Sen on tehnyt emopelistäkin vastannut MachineGames.

The Old Blood on jaettu kahteen pelattavaan osaan, jotka sijoittuvat aikaan ennen emopelin tapahtumia. Ensimmäisessä osassa - Rudi Jäger and the Den of Wolves - sarjan sankari B.J. Blazkowicz murtautuu Wolfensteinin linnaan etsimään koordinaatteja kenraali Deathshedin päämajaan. Toisessa osassa - The Dark Secrets of Helga Von Schabbs - B.J. puolestaan seikkailee Wolfburgin kaupungissa, jossa sekopäinen natsiarkeologi uhkaa vapauttaa muinaisen ja synkän voiman.

Wolfenstein:The Old Blood julkaistaan 5. päivä toukokuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Xbox Onelle se on saatavilla vain digitaalisesti. Hintaa on näillä tiedoilla noin 20 euroa.

Lue Pelaajan arvio emopelistä täältä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

No mutta kerpeles tämähän kelpaa! New Order oli oma GOTY viime vuonna (ja aikalailla parhaimpia fps-pelejä viime vuosina) ja äskettäin tuli myös läpäistyä kyseinen peli toisen kerran.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Loogisesti tämän pelin lisänimi olisi pitänyt olla Joy Division mutta eivät näytä pelintekijät olevan ajan tasalla loren kanssa.

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86

Ei auta ku hommailla ps4:lle tämä vaikka omistan jo ps3:lle.

Käyttäjän Ravenwood kuva
Ravenwood

Pakko-ostos. New Order oli sen verran tiukkaa tavaraa.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Aika puskista tuli. Ostoon menee varmasti, sen verran kova tekele the New Order oli.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Laittavatkohan ne alkuperäisen pelin ja tämän yhteen pakettin joskus sitten?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensin tekivät old school -räiskinnän ja nyt tulee old school -tyylinen lisäLEVY! Mahtavaa! Tätä kyllä pelaa mielellään lisää. Ainoa harmitus on se, että ei ole kokonainen esi- tai jatko-osa mutta kyllä tämäkin kelpaa.

Trailerilla tuo pelikuva on yhä sellaista mitä alkuperäisessäkin, eli näyttää aika geneeriseltä räiskinnältä mutta itse peli ja sen parissa viihtyminen ovat ihan eri luokkaa. Vallan mainiota toimintaa.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Näytti kyllä hauskalta. Pitää ostaa se New Order piakkoin, vaikuttaa niin mainiolta peliltä.

Nostoja