The World Ends with You -animaatiosovituksen urbaania fantasiaa esitellään uudella trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

The World Ends with You -animaatiosovituksen urbaania fantasiaa esitellään uudella trailerilla

8.02.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
The World Ends with You The Animation

Square Enix julkaisi uuden trailerin keväällä ilmestyvälle The World Ends with You: The Animationille.  

Square Enixin kulttisuosikin animaatiosovitus esiteltiin ensimmäisen kerran viime kesänä. Tuolloin se sai julkistustrailerin, joka asetti useiden fanien odotukset kohtalaisen korkealle. Nyt tekijät paljastivat aavistuksen lisää julkaisemalla uuden teaser-trailerin, joka tarjoaa tuoreen vilkaisun tulevaan animaatioon. Maailman loppumisen tunnelmiin kurkistetaan Alin Teenage City Riot -kappaleen soidessa taustalla. Kiusoittelun voi katsoa uutisen lopusta.

Nintendo DS:ltä vuonna 2017 ponnistanut The World Ends with You on julkaistu sittemmin myös mobiililaitteilla sekä Switchillä. Teini-ikäisen Neku Sakuraban tarinaa kertovan nimikkeen animaatiosovitusta on ollut työstämässä useampi alkuperäisen pelin tekijöistä. 

The World Ends with You -animaatio julkaistaan Japanissa 9. huhtikuuta. Square Enix on vahvistanut, että myös länsimainen julkaisu tulee toteutumaan jossain vaiheessa. 

Oman animaationsa lisäksi peli on saamassa myös kauan odotetun jatko-osan. Neo: The World Ends With You saapuu PlayStation 4:lle sekä Switchille vielä tänä kesänä.

Lähde: VG24/7

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja