World of Final Fantasy avautuu PlayStation-kansalle syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

World of Final Fantasy avautuu PlayStation-kansalle syksyllä

7.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Final Fantasy XV ei ole ainut Final Fantasy -sarjan osa, joka on tupsahtamassa PlayStation 4:lle saataville tänä syksynä. Lokakuun 28. päivä Euroopassa kauppoihin saadaan nimittäin World of Final Fantasy, johon pääsevät kotikonsoliyleisön lisäksi käsiksi toki vielä myös PlayStation Vita -pelaajatkin.

Alunperin vuosi sitten paljastunut World of Final Fantasy on hieman kevyemmällä otteella varustettu roolipeli, joka tuo yhteen hahmoja, hirviöitä ja elementtejä monista edellisistä Final Fantasy -osista. Tämä kaikki sidotaan yhteen söpöön pakettiin, jossa keskeisessä roolissa on oman tutuista hirviöistä ja sankareista rakentuvan taistelijajoukon rakentelu sekä tietysti kepeät vuoropohjaiset taistelut.

Pelin tekijät ovat lupailleet, että World of Final Fantasyn tarinassa yksinään pitäisi piisata pelattavaa noin sadan tunnin edestä.

Uuden maistiaisen World of Final Fantasysta voi ottaa oheisesta tuoreesta trailerista. Video keskittyy erityisesti pelin erikoisen universumin esittelyyn, vaikka nähdään siinä hieman pelikuvaakin.

Lähde: PlayStation Blog, Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja