World of Tanks -kehittäjä vahvistuu suomalaisella pelistudiolla

Suomalainen Boomlagoon-mobiilikehittäjä tunnetaan jatkossa paremmin Wargaming Helsinkinä. World of Tanks -kehittäjä näet nappasi firman omakseen.

1.12.2016 22:06

World of Tanks -sarjaa luotsaava pelitalo Wargaming on panostamassa aina vain vahvemmin mobiilikehitykseen. Viimeisin osoitus tästä on saatu tällä viikolla yhtiön ilmoitettua ostaneensa helsinkiläisstudio Boomlagoonin.

Boomlagoon on alunperin vuonna 2012 perustettu nimenomaan juuri mobiilikehitykseen keskittynyt firma, jonka luomuksiin lukeutuvat tasoloikintapeli Monsu ja toimintaroolipeli Spirit Hunter. Studion edustajat eivät ponkaisseet alalle myöskään tyhjästä, sillä ennen Boomlagoonin perustamista he ehtivät vaikuttaa niin Remedylla, Housemarquella, Digital Chocolatella kuin Roviollakin.

– Olemme innoissamme siirtymisestämme osaksi Wargamingia. Pääsemme jatkamaan maailmanluokan mobiilikokemusten luomista johtavan ilmaispelien kehittäjän ja julkaisijan kanssa, jonka intohimo pelejä, ideoita ja suunnitelmia kohtaan resonoi kanssamme, Boomlagoonin toimitusjohtaja Antti Stén kertoo.

Kaupan myötä Boomlagoon tunnetaan tulevaisuudessa Wargaming Helsinkinä. Hintaa hankinnalle ei ole paljastettu.

Lähde: Wargaming

Lisää luettavaa