World of Tanks -pelitalo aloittaa syksyn World of Warshipsin virallisella julkaisulla / Uutiset / pelaaja.fi

World of Tanks -pelitalo aloittaa syksyn World of Warshipsin virallisella julkaisulla

4.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

World of Tanks -peleistään parhaiten tunnettu pelitalo Wargaming on valmis lähtemään merille nyt syyskuussa. Kuluvan kuun 17. päivä yhtiö on julkaisemassa viimein virallisesti verkkopohjaista merisotakäyntiä tarjoavan World of Warshipsin, jota ollaankin odoteltu kunnolla saataville aina sen vuonna 2011 tapahtuneesta julkistuksesta asti.

Julkaisussaan ilmaiseksi pelattava World of Warships tarjoaa pelattavaksi kaikkiaan yli 80 historiallista sota-alusta, jotka jakautuvat kaikkiaan neljään eri luokkaan. Edustettuina pelissä on niin brittien, Saksan, Neuvostoliiton, Yhdysvaltojen kuin Japaninkin historiasta tunnettuja laivoja ja lisää on tietysti luvassa, kun pelille vain kertyy lisää ikää.

World of Warships on ollut avoimessa beetatestauksessa aina heinäkuusta lähtien. Tähän mennessä se on ehtinyt houkuttelemaan puoleensa jo reilut kaksi miljoonaa testaajaa, joiden kerrotaan käyttäneen keskimäärissä noin kolme tuntia päivässä pelin peluuseen. 

World of Warships on kolmas World-pelisarja Wargamingilta. Sen ja World of Tanksin ohella Wargaming on tuonut maailmaan myös World of Warplanesin, joka nimensä mukaisesti keskittyy tankki- ja merisodan sijaan ilmataisteluihin.

Lähde: Wargaming

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ja sitten vain odottamaan ja toivomaan että pelistä tulisi niin suosittu että se käännettäisiin myös onelle. Näiden tankkipeli on ainakin jaksanut koukuttaa.

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Sais tulla Onelle. Itselläni WoTin pelaamisen katkas hetkiseks Black Ops III:n beta.