World of Tanks ryhtyy panssariralliin / Uutiset / pelaaja.fi

World of Tanks ryhtyy panssariralliin

18.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Tankkikuskin elämä voi välillä olla rankkaa, joten joskus on hyvä vähän irrotella. Tämän on huomannut jälleen Wargaming.net, joka on tuomassa syyskuun 29. päivä World of Tanks -peliinsä kokonaan uuden Tank Rally -pelitilan.

Uudessa pelitilassa pelaajat ottavat tankit alleen kolmen hengen tiimeissä ja lähtevät ajamaan kilpaa muokatussa Port-kartassa. Voittajien on tietysti oltava vikkeliä telaketjujensa kanssa, mikäli he haluavat menestyä, mutta kun kerta tankeista on kyse, on vihollisten tuhoaminen myös varsin tärkeä osa kilpakokemusta.

Ikävä kyllä Tank Rally -tila ei ole tullut World of Tanksiin jäädäkseen. Wargamingin tarkoituksena on poistaa se saatavilta jo lokakuun 12. päivä. Pelitilan myötä kehittäjät kuitenkin tarjoavat pelaajilla uutta M24 Chaffee Sport -panssarivaunua ilmaiseksi.

Lähde: Wargaming.net

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Truther kuva
Truther

Kohta mini karttinkia tankeilla tyyliin mario cart.

Käyttäjän TomPlex kuva
TomPlex

V
M
P
!!

Käyttäjän tykki kuva
tykki

Vinkkinä vaan että mahtavaa pelata hyviä mobiilipelejä Android TV:n kautta olkkarin töllössä. Tää laitos on pakollinen hankinta Android pelien/vehkeiden ystäville: http://tv-tikku.com/android-tv-cs918-mediatoistin-suomi-fi

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Harmi, kun muut pelinkehittäjät eivät tee tällaisia erikoisia pelimuotoja, olkoonkin väliaikaisia. Haluaisin nähdä niitä myös Bäfässä tai Codissa.

Nostoja