World of Tanks rynnisti panssareineen virallisesti Hearthstonen apajille / Uutiset / pelaaja.fi

World of Tanks rynnisti panssareineen virallisesti Hearthstonen apajille

29.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Toiseen maailmansotaan sijoittuvilla ilmaispeleillään menestykseen noussut Wargaming on saanut virallisesti ulos jälleen yhden uuden pelin. Kuluvalla viikolla ovensa on avannut niin selaimilla kuin iOS-laitteillakin pelattavissa oleva World of Tanks Generals, joka vie suositun tankkisarjan aiempaa strategisemmille sotatantereille.

World of Tanks Generals nojaa toiminnaltaan vuoropohjaisiin kahden pelaajan välillä käytäviin korttitaistoihin, joissa sotaa päästään käymään niin yhdysvaltalaisella, neuvostoliittolaisella kuin saksalaisellakin kalustolla. Heti julkaisussaan peli tarjoaa hankittavaksi ja käytettäväksi yli 200 erilaista korttia, jotka kaikki eivät edusta vain erilaisia tankkeja, vaan yhtälailla sotimaan päästään myös erikoiskäskyjä ja tykistötulta käyttäen.

Jo aiemmin kuluvan vuoden aikana peliä on ollut mahdollista testailla osana sen erilaisia beetavaiheita. Pelasi Generalsia parhaillaan myös millä alustalla tahansa, pääsee korttitaistoja käymään sekä selain- että mobiilipelaajia vastaan.

Pelin sääntöihin on mahdollista tutustua tarkemmin sen kotisivuilla.

Lähde: Wargaming

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kakkuonhyvaa kuva
Kakkuonhyvaa

tankkikorttipeli.fi