World of Tanks saa sinikeltaista väriä Ruotsi-tankeista / Uutiset / pelaaja.fi

World of Tanks saa sinikeltaista väriä Ruotsi-tankeista

19.09.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
4
World of Tanks

Hurjan suosittu World of Tanks on saamassa reilusti sinikeltaista väriä Ruotsi-tankkien rullatessa sotatantereille.

Vaikka Ruotsia ei tunnetakaan järin sotaisana kansakuntana, on maa valmistautunut konfliktitilanteisiin yllättävänkin vahvasti. Kehittäjä Wargaming.net onkin haalinut käsiinsä peräti 20 ruotsalaistankin piirustukset tuodakseen sotakoneiden virtuaaliversiot osaksi World of Tanks -moninpelikarkeloita. Luvassa on sangen mielenkiintoisia teknisiä ratkaisuja, kuten yksi sekä telaketjuilla että renkailla varustettu menopeli.

Länsinaapurimme sotakoneisto on paraikaa testausvaiheessa, joten varsinaista julkaisupäivää ei tarvinne odottaa järin pitkään.

Lähde: Wargaming, Youtube/Wargaming Europe

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuli vähän puskista, että jollain Ruotsilla on omavalmisteista sotakalustoa. Siis minkäänlaista.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Puhuin tästä Wargaming.netin kanssa Gamescomissa. Heillä on se ongelma, että kaikki mahdolliset (peli ei käytä moderneja, eli -65-70+ luvun vaunuja) vaunut alkavat jo olla mallinnettu peliin, ainakin ne joista saa oman linjaston. Olivat itsekin yllättyneitä, kun löysivät Ruotsilta täydet suunnitelmat omalle panssarikalusolle. Läheskään kaikkia vaunuja ei ole koskaan rakennettu, etenkään toisen maailmansodan aikaisia, mutta yksityiskohtaiset suunnitelmat löytyvät. Ovat myös varsin uniikkeja ja monet suunniteltu eräänlaiseen panssarisissisodankäyntiin metsissä.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä zappah

Tuli vähän puskista, että jollain Ruotsilla on omavalmisteista sotakalustoa. Siis minkäänlaista.

Kyllähän tuo länsinaapurimme aseteollisuus on varsin mittavaa, löytyy mm. panssaroituja ajoneuvoja ja hävittäjiä. Onhan Suomellakin ollut käytössä monenlaista Ruotsissa kehitettyä kalustoa jo iät ja ajat.

Käyttäjän humungus68 kuva
humungus68
Lainaus käyttäjältä zappah

Tuli vähän puskista, että jollain Ruotsilla on omavalmisteista sotakalustoa. Siis minkäänlaista.

Heillä on ollut/on nyt käytössä omasuunniteltuja/omavalmisteisia mm. panssarivaunuja ja sotilaslentokoneita. Tunnetuimpia esim. Saab (Svenska Aeroplan AB) jonka suunnittelemia ja valmistamia ovat esim. seuraavat hävittäjälentokoneet: Saab 21, Saab 29 Tunnan, Saab 32 Lansen, Saab 35 Draken (oli Suomen ilmavoimienkin käytössä), Saab 37 Viggen ja viimeisimpänä Saab JAS 39 Gripen.

Nostoja