World of Tanks -taistelujen mittakaava tuplaantui uudella päivityksellä

World of Tanksin pc-versiossa voi nyt sotia myös suuremmissa 60 tankin yhteenotoissa uudessa Grand Battles -muodossa.

3.9.2017 04:00

Tuore päivitys on saapunut puhaltamaan taas uusia tuulia World of Tanksin ilmaisen panssarivaunusodan purjeisiin pc:llä. Pelin versionumeroon 9.20 nostanut päivitys on monipuolistanut tankkien maailmaa uudella kiinalaisvalmisteisella kalustolla, hionut sitä tasapainohienosäädöillä ja laajentanut sen Random Battles -osiota uudella Grand Battles -tilalla.

Grand Battlesissa vastakkain asettuu kaksi 30 tankista koostuvaa joukkuetta, joilla taistelua käydään 1,4 kilometria pitkällä ja leveällä Nebelburg-alueella. Tavoitteena tilassa on joko tykittää alas kaikki vastustajan panssarivaunut tai sitten valloittaa näiden tukikohta. Käytössä tilassa ovat vain Tier X -tankit, jotka jaetaan otteluissa kolmeen ryhmään näiden rakenteen perusteella.

Taistelujen koon johdosta Grand Battles -tila on oletuksena kytketty pois päältä peliä heikommilla tietokoneilla pelaavilta. Halutessaan tilaa voi silti kyllä lähteä kokeilemaan, joskin heikomman ruudunpäivityksen uhalla.

Kehittäjä Wargaming on jo aiemmin kokeillut 60 tankin taistoja World of Tanksin testipalvelimilla Frontlineksi kutsutun pelitilan muodossa.

Tarkemmin päivityksen tasapainomuutoksista voi lukea World of Tanksin kotisivuilta.

Lähde: World of Tanks (kotisivu)

Lisää luettavaa