World of Tanks -taistelujen mittakaava tuplaantui uudella päivityksellä / Uutiset / pelaaja.fi

World of Tanks -taistelujen mittakaava tuplaantui uudella päivityksellä

3.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Tuore päivitys on saapunut puhaltamaan taas uusia tuulia World of Tanksin ilmaisen panssarivaunusodan purjeisiin pc:llä. Pelin versionumeroon 9.20 nostanut päivitys on monipuolistanut tankkien maailmaa uudella kiinalaisvalmisteisella kalustolla, hionut sitä tasapainohienosäädöillä ja laajentanut sen Random Battles -osiota uudella Grand Battles -tilalla.

Grand Battlesissa vastakkain asettuu kaksi 30 tankista koostuvaa joukkuetta, joilla taistelua käydään 1,4 kilometria pitkällä ja leveällä Nebelburg-alueella. Tavoitteena tilassa on joko tykittää alas kaikki vastustajan panssarivaunut tai sitten valloittaa näiden tukikohta. Käytössä tilassa ovat vain Tier X -tankit, jotka jaetaan otteluissa kolmeen ryhmään näiden rakenteen perusteella.

Taistelujen koon johdosta Grand Battles -tila on oletuksena kytketty pois päältä peliä heikommilla tietokoneilla pelaavilta. Halutessaan tilaa voi silti kyllä lähteä kokeilemaan, joskin heikomman ruudunpäivityksen uhalla.

Kehittäjä Wargaming on jo aiemmin kokeillut 60 tankin taistoja World of Tanksin testipalvelimilla Frontlineksi kutsutun pelitilan muodossa.

Tarkemmin päivityksen tasapainomuutoksista voi lukea World of Tanksin kotisivuilta.

Lähde: World of Tanks (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hyvä, että paremman raudan omistaville annetaan enemmän.. rautaa? Eh..

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pitäisiköhän tätä vielä testata... Se grindaus vain ärsyttää kun kestää niin kauan päästä vähän asiallisemmilla vehkeillä pelailemaan.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen
Lainaus käyttäjältä zappah

Pitäisiköhän tätä vielä testata... Se grindaus vain ärsyttää kun kestää niin kauan päästä vähän asiallisemmilla vehkeillä pelailemaan.

Riippuu vähän. Tier II-IV ja oliko vielä V ovat melko nopeita eivätkä vaadi kovin paljon grindiä. VI:n valitut vaunut saa myös auki suht nopeasti. Seiskasta ylöspäin grindikäyrä kyllä nousee ja jyrkästi, mutta ylemmillä tiereillä pelaaminen on myös hyvin erilaista. Monet sanovat että tier V-VI on pelin ns. sweet spot.