World of Tanks -tekijät ostamassa konkurssiin joutuvan huippujulkaisijan? / Uutiset / pelaaja.fi

World of Tanks -tekijät ostamassa konkurssiin joutuvan huippujulkaisijan?

24.06.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
1

Parhaiten luultavasti Crysis-pelistä tunnettu Crytek on ollut parin päivän ajan huhumyllyn kohteena. Saksalaisen GameStar-lehden mukaan julkaisija olisi pahoissa talousvaikeuksissa ja konkurssiuhan alla. Lehden artikkelissa on lainaus erään toisen julkaisijan edustajalta, jonka mukaan he ovat jo tehneet tarjouksia Crytekin lahjakkaimmille työntekijöille.

Samaisen syväkurkun mukaan World of Tanksistä tuttu Wargaming.net olisi potentiaalinen Crytekin ostaja. Toisaalta artikkelissa myös todetaan, että Crytek olisi haalimassa itselleen uutta rahoittajaa lähiaikoina.

Eurogamer otti yhteyttä Crytekiin, joka kiisti väitteet talousongelmista.

"Kiellämme GameStarista löytyneet väitteet. Aiomme jatkaa Homefront: The Revolutionin, Hunt: Horrors of the Gilded Agen, Arena of Faten ja Warfacen työstämistä. Lisäksi keskitymme myös CryEngineen. Saimme E3-messujen aikana ja niiden jälkeen paljon hyvää palautetta pelimedioilta ja pelaajilta. Haluammekin kiittää työntekijöitämme, fanejamme ja yhteistyökumppaneitamme kaikesta tuesta."

Vaikka Crytek kieltääkin huhut, niin sanavalinnat ovat ainakin kovin varovaisia. Lähikuukausina olemme luultavasti viisaampia asian suhteen.

Lähde: Eurogamer.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Sääli, että studio on jokatapauksessa aikessa keskittyä lähinnä Free2P(l)ay peleihin, eli mitään ensimmäisen Far Cryn tai ensimmäisen Crysiksen kaltaista upeaa peliä Crytekiltä tullaan tuskin enää näkemään, pysyipä studio sitten omin avuin pystyssä tai ei =(

Nostoja