World of Warcraft tyttären syntymää tärkeämpi! / Uutiset / pelaaja.fi

World of Warcraft tyttären syntymää tärkeämpi!

30.01.2007 // Kirjoittanut: LassiK
67

"Hän valitsi World of Warcraftin eikä tyttärensä synnytystä", amerikkalaisnainen tilitti televisiossa miehensä peliriippuvuudesta. Tyra Banks Show'n tuoreessa jaksossa käsiteltiin World of Warcraft -addiktiota. "Jo aiemmin mieheni esimerkiksi viivytti syntymäpäiväillallistaan. Paikalle tulemisen sijaan hän toisteli vain "vielä viisi minuuttia"", nainen kurmuutti WoWia.

Synnytys puolestaan venyi naisen mukaan pitkäksi ja mies karkasi kotiin suihkuun. Sairaalaan lähtemisen sijaan hän jäi kuitenkin pelaamaan World of Warcraftia yli kolmeksi tunniksi ennen paluutaan vaimon vuoteen viereen.

Tyra Banks Show onnistui kuitenkin mahdottomassa: mies antoi kenkää WoWille, eikä vaimo hänelle. Pätkät voi vilkaista YouTube-palvelusta tämän ja tämän linkin takaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joel-san kuva
Joel-san

Eihän WoWin pelaamiseen tarvita levyä? Eikös se toimi ihan ilmankin?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Juu no hyvä että antoi WO:lle kenkää.
Ei varmaan vaimosta ole mukavalle tuntunut...on varmasti pistänyt naisen päässä miettimään että näin paljonko mieheni välittää yhdestä tärkeimmistä hetkistä minun kanssa ja vielä kun tukea tarvitsisi.
Kiinnostus lapseenkin on käynyt varmaan mielessä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tässä uutisessa kulminoituu se, miksi en ole itse uskaltanut edes kokeilla WoW:ia vaikka mieli on tehnyt.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

WOW pelaajat = NoLife

Käyttäjän TheKid kuva
TheKid

Ei oo juuri tuon takia tullut hankittua WoW:ia, kun sitä tulisi sit pelattua kumminkin kokoajan.

Käyttäjän Joel-san kuva
Joel-san

No eihän WoW yksin aiheuta sitä, että perhe jää heitteille. Jos tyyppiä olisi oikeasti kiinnostanut vaimo ja lapsi, ei hän olisi paennut todellisuutta WoWiin. Tarinan opetus: älä hanki vaimokkeita, jos ei kiinnosta. Siinä käy muuten juuri näin.

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Kuten Joel_san sanoi, niin ei WoW yksin tällaista aiheuta, kuten eivät aiheuta elokuvat tai pelit väkivaltaisia purkauksiakaan, mutta jos ei muutenkaan kiinnosta tai on henkistä vajaavaisuutta, niin pelit ovat oiva kimmoke, joka voi tehdä ongelmasta entistä pahemman (riippuvuudesta tulee entistä pahempi/väkivaltainen käytös lisääntyy jne.).

Omien kokemusten perusteella olen kuitenkin huomannut, että aikaisemmin täysin ei-addiktit henkilöt (eivät polta, ole pelanneet ennen paljoakaan, eivät juo säännöllisesti, eivät ole ylilihavia jne.) ovat jääneet täydellisen koukkoon WoW:iin. Yksi oli jopa myöhästyä wanhojen tansseista viime vuonna WoW:n takia. Itse jäin joskus aikoinaan koukkuun CS: Sourceen, enkä uskalla edes kokeilla WoW:ia, kun olen CS:tä päässyt jo yli kaksi vuotta sitten eroon.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Penseänä voisin sanoa että ennen vanhaan miehiä ei edes päästetty synnytyspaikan lähellekään. Saman trendin soisi jatkuvan, tämä nykyinen lässytys että miehen pitäisi osallistua on mielestäni typerää. Ennen vanhaan vedettiin pää täyteen ja tarjottiin sikareita kavereille, nyt pidetään kädestä ja hengitellään yhdessä. Pyh.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä siellä on ihan mukava olla mukana, kolmas tulossa kesäkuussa ja varmasti olen taas mukana hengittelemässä ja pitämässä kädestä.
... varpajaiset on sitten asia erikseen:^)

Käyttäjän Scarface kuva
Scarface

Tyra Banks Show...

HAHHHAHAH!