World of Warships kääntää kokan uusille urille – päivityksiä luvassa aiempaa tiuhempaan tahtiin / Uutiset / pelaaja.fi

World of Warships kääntää kokan uusille urille – päivityksiä luvassa aiempaa tiuhempaan tahtiin

9.07.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
0
World of Warships

Wargaming.netin laivataistelu World of Warships on ottanut kehityksessään uuden suunnan. Kehittäjätiimi lupaa vastedes reagoida yhteisön toiveisiin astetta sukkelammin.

Lyhyemmät kehityssyklit tarkoittavat, että uusia päivityksiä lupaillaan jaeltavaksi jopa kolmen viikon välein. Pienemmän mittakaavan säätöjen ja bugikorjausten lisäksi luvassa on säännöllisiä suurempia ominaisuuksia, joita lisäillään varsinaiseen peliin askel askeleelta. Esimerkkinä mainitaan sääefektit, joita testattiin aluksi ainoastaan yhdellä kartalla. Pelaajien antaman palautteen myötä sää vaihtelee tätä nykyä jokaisella pelin yhdellätoista taistelutantereella.

Myös World of Warshipsin matchmaking-järjestelmää on viilattu parempaan suuntaan. Hakualgoritmien tulisi tätä nykyä tasapainottaa joukkueita entistä paremmin. Tasaisempien tiimien seurauksena kahinat ovat luonnollisesti entistä jännittävämpiä, voiton riippuessa hyvin pitkälti pelaajien taidoista ja tiimityöskentelystä.

Kehittäjät ovat lisäämässä pakettiin myös uusia pelimuotoja. Bastion-moodi on paraikaa testauksen alla Atlantic-kartalla käytävissä korkeamman tason kahinoissa. Bastionissa sotalaivat joutuvat puolustamaan rannalla sijaitsevia tukikohtia. Epicenter-pelimuoto saapuu testiin heinäkuun loppupuolella.

Lisää tietoa voi lueskella World of Warshipsin kotisivuilta.

Lähde: Wargaming.net

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja