Uusi kaudellinen ilmaista lisäsisältöä on tekemässä tuloaan verkkoräiskintä World War Z:aan. Peli vastaanotti jo läpi kesän joukon ilmaisia päivityksiä, ja lisää vastaavaa on odotettavissa vielä loka-joulukuun paikkeilla kahden isomman sisältöannoksen muodossa.

Ensimmäisen Saber Interactive työstää World War Z:aan kahta uutta tehtävää, joista toinen sijoittuu Moskovaan ja toinen New Yorkiin. Tueksi näihin saadaan vielä uusi liekinheittimeltä vaikuttava ase sekä uutta tavoiteltavaa tuoreiden Prestige-tasojen ja palkintojen muodossa.

Näitä seuraava toinen iso sisältöannos esitteleekin peliin sitten jo uuden Horde Mode Z -tilan, jossa tarkoituksena on selviytyä toinen toistaan kovempia zombiaaltoja vastaan. Samaan syssyyn peliin esitellään lisää kosmeettisia esineitä, kokonaan uusi elävä kuollut vihollinen ja  tuki alustojen väliselle yhteistyöpelaamiselle.

Paria maksullista lisäsisältöpakettia varten on myös suunnitelmia. Näillä peliin tuodaan tosin vain uusia ulkoasuja aseille ja hahmoille, joten varsinaista pelillistä vaikutusta niillä ei ole.

Kaavion muodossa sisältösuunnitelmat näyttävät seuraavilta:

Lähde: Focus Home Interactive

Lisää luettavaa