World of Warcraft: Battle for Azeroth paljastettiin – katso ensitraileri ja uusi näyttävä alkuanimaatio / Uutiset / pelaaja.fi

World of Warcraft: Battle for Azeroth paljastettiin – katso ensitraileri ja uusi näyttävä alkuanimaatio

3.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Battle for Azeroth on paljastunut World of Warcraftin seuraavaksi mittavaksi laajennukseksi.

Järjestyksessään pelin seitsemäs suuri lisäosa purkaa Alliance- ja Horde-joukkojen välisen luottamuksen ja asettaa näiden keskinäisen konfliktin taas kaiken keskiöön. Pelillisesti tämä tarkoittaa tietysti taas uusia luolastoja ja raid-tehtäviä, kahta uutta tutkittavaa maanosaa, tasokaton nousua leveliin 120, tuoreita Allied-rotuja ja muutamia uusia aktiviteetteja.

Aktiviteettien osalta odottaa sopii kartoittamattomien saarien tutkiskelua ja 20 hengen yhteistyöstä koostuvia Warfronts-taisteluja. Uudenlaista panssarien parenteluakin pitäisi olla jossain muodossa tarjolla.

Syvemmin tulevaan voi paneutua Battle for Azerothin kotisivuilla. Ohessa´on myös sekä sisältöä esittävä traileri että tulevan laajennuksen alkuanimaatio.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Blizzardin animaatiot eivät petä, se on jo melkein fakta.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No ei petä ei...sen sijaan siihen voi aina pettyä, että Warcraft RTS-muodossa näemmä on ja pysyy kuolleena. Ei sikäli että tämä yllätyksenä tulisi, mutta aina sitä kuitenkin jaksaa toivoa pitää yllä.

Vaikka haluaisikin, niin World of Warcraftiin ei yksinkertaisesti paluuta ole, etenkin ajanpuuttesta johtuen.Päivittäisivät edes Warcraft III:n jos sen moninpelipuolelle saisi edes vähän eloa vuosien jälkeen....

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob

Cinematicit animaatiot ja trailerit kyllä taas kohdillaan, mutta kyllä ko. expansioni pilasi omat hypet ihan täysin.

Käyttäjän Thuresen kuva
Thuresen

Omalla kohdalla näyttäis edelleen vahvasti siltä että tulee olemaan eka lisäri joka jää hankkimatta. Sitten se classic kiinnostais mutta jos on 13€/kk niin jää sekin pelaamatta.