World of Warcraft: Battle for Azeroth vahvistui elokuulle / Uutiset / pelaaja.fi

World of Warcraft: Battle for Azeroth vahvistui elokuulle

5.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

World of Warcraftin seitsemäs lisäosa Battle for Azeroth on saanut julkaisupäivän. Alliancen ja Horden välinen konflikti kuumenee taas 14. elokuuta alkaen, jolloin suunnaksi otetaan uusina alueina Zandalar ja Kul Tiras.

Uuden World of Warcraft -laajennuksen julkaisu ei tapahdu tietenkään ilman suurempaa erikoisversiota. Satasella Blizzard myy tällä kertaa Collector's Editionia, johon kuuluu osaksi kaksipuolinen fyysinen medaljonki, kaksi yhtene nidottua pienoisromaania, digitaalinen ääniraita. Se sisältää myös pieniä latausbonuksia muihin Blizzard-peleihin, kuten uuden korttiselkämyksen Hearthstoneen. Nämä ovat yhtälailla osa pelin Digital Deluxe Edition -pakettia.

Pelillisiltä ansioiltaan Battle for Azerothilla on uusien tehtävien ja alueiden lisäksi tarjota 20 pelaajan yhteistyönä käytäviä Warfront-taisteluja, uusia pelattavia Allied-rotuja ja tutkismumatkoja. Tasokatto kohoaa sekin leveliin 120.

Lähde: Blizzard Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Jahas pitänee jälleen ostaa tuo Collector's Edition, ihan näin keräilymielessä kun ne kaikki aikaisemmatkin on tullut hankittua :D Ehkä sitä sitten joskus vielä eläkepäivillä olisi aikaa palata pelin pariin, jos vielä serverit olisivat silloin pystyssä....

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Houkuttais myös tuo CE, mutta enpä taida kun en sitä edes aio pelata, ainakin yritän kovasti olla palaamatta peliin.

Nostoja