World of Warcraft Classic -pelaajat kohtasivat vanhan tutun ongelman – tuntien jonot ovat taas arkipäivää / Uutiset / pelaaja.fi

World of Warcraft Classic -pelaajat kohtasivat vanhan tutun ongelman – tuntien jonot ovat taas arkipäivää

7.09.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
0

World of Warcraft Classic on ajautunut ruuhkiin uuden laajennuksen julkaisun alla.

Pelin suosituimpien palvelinten jonot ovat kasvaneet pahimmillaan jopa yli kymmenen tuhannen pelaajan mittaisiksi. Massiivisen pelaajaruuhkan vuoksi pelaajien jonotusajat ovat voineet venyä jopa kuuteen tuntiin, mikä on ymmärrettävästi aiheuttanut turhautumista pelaajien joukossa.

Pelaajaryntäys on tiettävästi seurausta loppukuusta ilmestyvän Wrath of Lich King -laajennuksen ennakkovalmisteluista. Laajennuksen julkaisua edeltävät päivitykset julkaistiin äskettäin, minkä myötä pelaajat ovat saaneet tilaisuuden aloittaa hahmojensa valmistelun uuden sisällön varalle.

Jonotusongelma on varsin tuttu World of Warcraftin kulta-ajoilta. Tuolloin palvelinten jonot olivat arkipäivää etenkin suosittuina peliaikoina. Nykyisin pelaajilla on kuitenkin mahdollisuus siirtää hahmonsa vähemmän ruuhkaisille palvelimille, mutta syystä tai toisesta monet pelaajat eivät ole halunneet muuttaa rauhallisemmille maille.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja