World of Warcraft Classic siirtyy laajennusten aikaan - vuodetut tiedot paljastivat World of Warcraft: Burning Crusade Classicin (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

World of Warcraft Classic siirtyy laajennusten aikaan - vuodetut tiedot paljastivat World of Warcraft: Burning Crusade Classicin (päivitetty)

19.02.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
World of Warcraft Classic, Burning Crusade Classic, blizzcon, blizzard

World of Warcraft Classic siirtyy laajennusten aikakaudelle.

Viikonloppuna järjestettävän Blizzcon-virtuaalitapahtuman alla paljastuneet tiedot kertovat World of Warcraftin ensimmäisen laajennuksen saapuvan World of Warcraft ClassiciinBurning Crusade Classicin myötä pelaajat pääsevät palaamaan Warcraftin maailmaan sellaisena, kuin se oli 14 vuotta sitten laajennuksen ilmestyessä.

Tarjolle tulee mahdollisuus palata Outlandin pelialueelle sellaisena, kuin se alun perin julkaistiin. Mukana ovat tietysti myös lentävät ratsut, uusi korusepän ammatti sekä Blood Elf- ja Draenei-hahmot, jotka saapuivat peliin Burning Crusadessa.

Tänä vuonna saapuvan Burning Crusade Classicin myötä World of Warcraft Classicin pelaajat pääsevät valitsemaan siirtävätkö he hahmonsa laajennukseen vai jatkavatko pelaamista alkuperäisen pelin maailmassa. Burning Crusade Classic on tarjolla ilman lisämaksua kaikille World of Warcraft -tilaajille.

Päivitys 20.2.: Blizzard paljasti Burning Crusade Classicin BlizzCon-tapahtumansa yhteydessä odotetusti. Ohessa videomateriaalia paljastuksista.

Lähde: Wowhead

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Olisi ollut mukava valvoa tänään ja nähdä julkistus livenä, mutta ei voi mitään. Oma hahmo on kuitenkin sen verran kaukana tasokatosta, joten voi mennä vielä kuukausia ennen kuin pääsen käsiksi Burning Crusadeen.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Tämä oli joskus tosi hyvä lisäri! Mutta nyt auttamattomasti vanha. Oikeastaan varmaan toimivin näistä classic:ta olisi Frozen Throne. Tuosta varmaan se WoW alamäki alkoi... vaikka mielipide kysymys tämäkin. Eipä ole mitään halua WoW enää koskaan koskea, vaikka joskus oli tosi mukavaa raidata Steam Vaultia, Mount Hyjal ja Black Templeä.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Liian nopeasti tulee tämä.

Nostoja