World of Warcraft Classic vahvistui kesälle – pelattavissa normi-WoWin kuukausimaksulla / Uutiset / pelaaja.fi

World of Warcraft Classic vahvistui kesälle – pelattavissa normi-WoWin kuukausimaksulla

3.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

World of Warcraft Classic julkaistaan kesällä 2019, Blizzard Entertainment on luvannut BlizzCon 2018 tapahtumassaan.

Samassa yhteydessä vahvistus on saatu sille, että klassikkoversio ei mitä ilmeisemmin ole oma erillinen hankintansa. Mikäli siihen haluaa päästä julkaisun jälkeen käsiksi, onnistuu se tavanomaisen World of Warcraftin kuukausimaksun maksamalla..

World of Warcraft Classic vahvistettiin täsmälleen vuosi sitten BlizzCon 2017 -tapahtuman yhteydessä. Se vastaa sellaisten fanien toiveisiin, jotka haluavat pelata World of Warcraftia kuosissa, joka muistuttaa sisällöltään massiiviroolipelin alkuaikoja. Aiemmin kesällä Blizzard vahvisti, että Classic perustuisi World of Warcraftin 1.12-versioon, joskin mahdollisesti muutamilla modernisoinneilla.

Parhaillaan BlizzConissa World of Warcraft Classicin demo on osallistujien kokeiltavissa. Jos hallusta löytyy myös tapahtuman virtuaalilippu, voi sitä testailla ihan kotioloissakin. Demoa on rajoitettu aluksi niin, että sitä on mahdollista pelata vain maksimissaan tunnin erissä, minkä jälkeen siitä täytyy pitää muutaman kymmenen minuutin verran taukoa..

Lähde: World of Warcraft (Twitter), Battle.net

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

En ole demoa testannut mutta innolla odotan että pääsen klassisiin maisemiin, itse kun en ole juuri pre-Catan Azerothissa seikkaillut, lukuunottamatta paria aluetta noin vuosikymmen sitten! Kauan eläköön Mankirkin vaimo!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Täytyypä kokeilla tuota demoa.