World of Warcraft: Shadowlands on "kaikkien aikojen nopeimmin myynyt pc-peli" / Uutiset / pelaaja.fi

World of Warcraft: Shadowlands on "kaikkien aikojen nopeimmin myynyt pc-peli"

8.12.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
World of Warcraft, Shadowlands, Blizzard, Blizzard Entertainment, myynnit

Marraskuun lopulla julkaistu uusin World of Warcraft -lisäosa Shadowlands on noussut "kaikkien aikojen nopeimmin myyneeksi pc-peliksi", Blizzard Entertainment hehkuttaa.

Pelitalon mukaan kuluttajien käsiin saatiin vuorokaudessa kaikkiaan 3,7 miljoonaa kappaletta Shadowlandsia. Taakse jää siis muun muassa Diablo III, jota kaupattiin kahdeksan vuotta sitten ensimmäisenä päivänään 3,5 miljoonaa kappaletta.

World of Warcraftilla on mennyt Activisionin mukaan vauhdikkaasti muutenkin. Viimeisen vuoden aikana pelissä vietetyn ajan kerrotaan olleen tänä vuonna lähes tuplasti suurempi kuin viime vuonna. Pelin kerrotaan myös yltäneen ja ylläpitäneen Shadowlandsia edeltäneinä kuukausina enemmän kuukausimaksullisia pelaajia kuin mitä aiempien laajennusten kanssa on tapahtunut viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Lähde: Blizzard Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

En tiedä, eikä oikeastaan kiinnosta, miten fanit ovat ottaneet uusimman lisärin vastaan. Mutten oikein usko, että pelkästään lisärin hyvyydestä saadaan näin hyviä myyntilukuja.

Varmaan tämä pitkittynyt Korona-epidemia saa ihmiset pysymään enemmän kotona. Näkyy varmaan sitten konsoleiden ja pelien myynnissä positiivisesti. Voisin kuvitella, että jos ei ole tekemistä, niin joku mmo on oikein hyvä ajantappaja.

Nostoja