World of Warcraftin levelöinti on nyt nopeampaa kuin koskaan / Uutiset / pelaaja.fi

World of Warcraftin levelöinti on nyt nopeampaa kuin koskaan

19.11.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
1

Blizzard on helpottanut World of Warcraft -pelaajien urakointia isolla kädellä.

Studio on muuttanut World of Warcraftin kokemuspistevaatimuksia äskettäin ilmestyneessä päivityksessä. Päivityksen myötä pelin tasokaton voi saavuttaa merkittävästi aiempaa nopeammin.

Uudistetyksen myötä nykyisen kokemustasokaton, tason 60, saavuttamiseen vaaditaan 57 % aiempaa vähemmän kokemuspisteitä. Muutoksen vaikutukset tuntuvat etenkin tasokaton lähestyessä. Tasolta 49 tasolle 60 nouseminen edellyttää 70 % vähemmän kokemuspisteitä kuin muutosta edeltävänä aikana.

Muutoksella valmistellaan World of Warcraftin seuraavan laajennuksen julkaisua. Dragonflight-laajennus tuo pelaajille uuden sisällön ohella taas uutta tavoiteltavaa, sillä se nostaa maksimitason tasolle 70. World of Warcraft: Dragonflight julkaistaan 28. marraskuuta.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kosmonautti kuva
Kosmonautti

Saisivat nopeuttaa expansionin omien levelien aikaista (eli 60-70) levelitystä myöskin. Itse pelaan jonkin verran kaikkia classeja, ja joistain classeista on jopa alttikin. On ollut turhauttava että parin viime lisäosan aikana on alttien levutus on venynyt x.1 tai jopa x.2 patchiin asti ennenkuin on saanut kaikki hahmot pelikelpoisiksi.