Worms-sarja tavoittelee äärimmäisyyksiä tasku-PlayStationilla / Uutiset / pelaaja.fi

Worms-sarja tavoittelee äärimmäisyyksiä tasku-PlayStationilla

21.07.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

PlayStation Vita on kuluvan vuoden aikana saamassa palansa Worms-sarjasta. Alkusyksyn aikoihin Team17 on julkaisemassa laitteelle Worms: Revolution Extremen, joka nimensä mukaisesti tarjoaa viime vuonna nähtyä matotoimintaa hieman päivitetymmässä muodossa.

Revolution Extremella pelaajat saavat koluttavakseen 47 kampanjatehtävää, 25 pulmatehtävää sekä tietysti niin netissä kuin lähiverkossa toimivan moninpelin kolmen eri pelitilan muodossa. Uutuutena uuden version mukana nähdään kosketusnäyttökontrollit sekä mahdollisuus yhdistää peli PlayStation 3:n Worms Revolutioniin. Tätä kautta pelaajat voivat niin vaihtaa tallennuksiaan versiosta toiseen kuin myös ansaita erinäisiä lahjoja suorittamalla tiettyjä vaatimuksia pelatessa.

Team17:llä piisaakin kiirettä Wormsien kanssa nyt varsin urakalla. Vasta hiljattain se vahvisti työstävänsä sekä mobiililaitteille että pc:lle uusia sarjaan kuuluvia tuotoksia.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Ei ole näyttänyt herra toimituspäällikkö olleen kovin tyytyväinen näihin uusiin Wormseihin?

Itse en ole uusien Matojen graafisesta ilmeestä kovinkaan pitänyt, eikä itse pelaaminen tunnu saavuttavan sitä samaa, Worms taikaa, mitä ensimmäisessä ja toisessa, sekä sen erikoisversioissa on ollut.

Vitapeliksi mielenkiintoinen ajatus.

Käyttäjän kuribo kuva
kuribo

Tuo kyllä kiinnostaisi - Wormsit ovat aina hauskoja. Täytyy pistää hankintaan, kun osuu sopiva hinta kohdalle.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Lainaus käyttäjältä Zhinarkos: Itse en ole uusien Matojen graafisesta ilmeestä kovinkaan pitänyt, eikä itse pelaaminen tunnu saavuttavan sitä samaa, Worms taikaa, mitä ensimmäisessä ja toisessa, sekä sen erikoisversioissa on ollut.

Ite aattelin aluksi samallain, että ei hemmetti tää oo enää se peli. Aikani pelattua tuota Revolutionia mielipiteeni muuttui, että tämähän on oikeasti parempi. Suosittelen kaikille jotka epäröivät Revolutionia kokeilemaan vielä muutaman tunnin lisää. Silloin pelin syvällisyys alkaa paljastumaan.

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Voi olla hyvinkin mahdollista. Ehkä uudelle Wormsille pitää antaa vain lisää aikaa. Parempaan aina pystytään, joskin se pitää paikkansa parhaimmissakin tapauksissa.

Nostoja