WOW:in pelaajamäärät hurjassa laskussa - Tekijätkään eivät usko kasvuun / Uutiset / pelaaja.fi

WOW:in pelaajamäärät hurjassa laskussa - Tekijätkään eivät usko kasvuun

21.08.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
3

Vielä neljä vuotta sitten World of Warcraftilla oli yli 12 miljoonaa pelaajaa. Vuosien varrella pelaajamäärä on kuitenkin pudonnut tasaista tahtia. Heinäkuussa kerrottiin, että World of Warcraftilla on tätä nykyä 6,8 miljoonaa pelaajaa.

Pelin pääsuunnittelija Tom Chilton kertoi MCV-lehdelle, kuinka Blizzardilla uskotaan, ettei WOWin pelaajamäärä tule enää kasvamaan nykyisestä.

"Kaikki on mahdollista. Emme kuitenkaan usko siihen. Meidän tavoitteenamme on tehdä mahdollisimman hyvää sisältöä itse peliin."

Marraskuun puolivälissä World of Warcraftiin ilmestyy uusi lisäosa Warlords of Draenor

Lähde: MCVUK.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Kaikki trendit kuolee jossain vaiheessa.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Rupiaa Blizzardilla tulemaan kiire uuden MMOnsa kanssa tätä menoa, toki eiköhän tuo WoWin pelaajamäärä jossain vaiheessa vakiinnu sinne 3-5 miljoonan pelaajan välille, ainakin niin pitkäksi aikaa kunnes se viho viimeinenkin lisäosa sieltä sitten joskus ilmestyy.

Hyvä kuitenkin, etteivät Blizzardilla mitään pilvilinnoja maalaile WoWin suosion suhteen, onhan se jo nähty ettei uusi lisärikään pysty pelaajamääriä nostamaan kuin vain vähän ja lyhyen aikaa.

Itse olisi tarkoitus vielä joskus pelin pariin palata, jos sitä aikaa löytyy...toivottavasti vain sitten pidot paranee kun väki vähenee ja kaiken maailman 10v jonnet ja kultafarmarit loistavat poissaolollaan.

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

"Meidän tavoitteenamme on tehdä mahdollisimman hyvää sisältöä itse peliin."

Saa olla aika helvetin hyvää sisältöä jos 14kk ei tuu uutta patchiä vaan nyt yksi lisäri.