WoWin tekijä sadan tärkeimmän ihmisen joukkoon / Uutiset / pelaaja.fi

WoWin tekijä sadan tärkeimmän ihmisen joukkoon

2.05.2006 // Kirjoittanut: pelaaja_kalle
3

WoWin tekijä sadan tärkeimmän ihmisen joukkoon

Yhdysvaltalainen Time-lehti on valinnut uusimpaan “Time 100” -listaansa merkittäviä ihmisiä, jotka muovaavat maailmaamme, ja joukkoon on kerrankin eksynyt myös pelintekijä. Blizzardilla pelisuunnittelusta vastaava Rob Pardo pääsi maailman merkittävimpien tiedemiesten, liike-elämän vaikuttajien ja viihdyttäjien joukkoon.

Kovimpana saavutuksena listataan luonnollisesti World of Warcraft, jolla on jo kuusi miljoonaa pelaajaa. Peliä maalaillaan elektronisen viihteen tulevaisuudeksi, mutta kirjoittaja Lev Grossman myöntää, ettei Blizzard keksinyt pelityyppiä, vaan hioi sen täydelliseksi.

Koko sadan hengen lista on nähtävissä Timen kotisivuilla osoitteessa http://www.time.com/time/2006/time100/.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Tuo on oikeasti jo tosi kova juttu. Pelit tulevat: onko maailma valmis!?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

saatana, nörttien kuningas on tommosella listalla...
maailmanloppu, kohta tulee zombien outbreak ja sony voittaa konsolisodan... oikeasti vaikuttaa siltä että wowittajat on vaa rasvalettisiä finninaamoja jotka tumputtaa alusvaatekuvastojen äärellä

Käyttäjän Dante83 kuva
Dante83

Silti ei vaan voisi vähempää WoW kiinnostaa.. Sekuntiakaan en ole kyllä pelikuvaa nähnyt mutta enpä kyllä toisaalta halua nähdäkään.. En kyllä myöskään epäile, että kyseessä olisi huono peli. Tuskin 6 miljoona ihmistä huonoa peliä pelaisi. Tai voisi vaikka pelatakin..? Minun juttu tuo ei kuitenkaan ole, period!