Jo alkuvuodesta julkistettu WRC 8 -rallipeli saa täysin uudistetun uratilan, vahvistaa pelin julkaisija Bigben Interactive. Kansainvälisen autoliitto FIA:n virallisen lisenssin myötä uratilan kerrotaan jäljittelevän mahdollisimman tarkasti oikean rallikuskin tietä WRC-kilpa-ajajaksi.

WRC 8:n uudistetussa uratilassa pelaajien on kilpailtava kaudesta toiseen WRC:n eri ajoluokissa ja tehtävä läheistä yhteistyötä tallin kanssa tavoitellessaan maailmanmestaruutta. Kärkeen päästäkseen pelaajan on pärjättävä muun muassa harjoituksissa, valmistajien haasteissa, klassikkotapahtumissa ja muistaa myös levätä kunnolla.

Tiiminhallinnan kuvaillaan olevan suuressa roolissa. Tallin jäsenten erikososaamista on osattava hyödyntää strategisesti eri kisoissa, minkä lisäksi taitoja kehitetään kausien edetessä. Pelaajan päätöksillä ja suorituksilla pitäisi olla jopa suoria moraalisia vaikutuksia tiimin suorituskykyyn. Tilaan voi tutustua tarkemmin oheisella WRC 8 -esittelyvideolla.

Muutaman vuoden tauon myötä WRC 8:ssa nähdään myös muita uudistuksia, kuten paranneltu ulkoasu ja dynaamiset sääolosuhteet. Mukaan on saatu tällä kertaa viitisenkymmentä rallitiimiä, yli sata erikoiskoetta ja neljätoista maata, minkä lisäksi kaahailemaan päästään myös viikkohaasteiden ja elektroniselle urheilulle omistetun tilan parissa.

Kylotonnin kehittämä WRC 8 julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle vielä syyskuun aikana. Tarkkaa päiväystä ei toistaiseksi ole vahvistettu.

Lisää luettavaa