Rallipelisarja WRC jatkuu yhdeksännen modernin osan muodossa tänä vuonna. Syyskuun 3. päivä käsiksi päästään sekä PlayStation 4:llä, Xbox Onella että Epic Games Storen kautta pc:llä WRC 9:ään, joka nähdään myöhempänä ajankohtana myös vielä Switchillä, PlayStation 5:llä sekä Xbox Series X:llä.

Uuden pelin takana on jälleen Kylotonn – KT Racing ja Bigben Interactiven julkaisuosasto Nacon, jotka lupaavat tietysti muun muassa aina vain realistisempaa ajoelämystä. Huomiota on kiinnitetty kovasti muun muassa ajoneuvojen jousitus-, jarrutus- ja massansiirtofysiikoihin. Parannellulla äänimaailmalla pyritään myös tarjoamaan aina vain immersiivisempää pelikokemusta.

Varsinaisen sisällön osalta mukaan luvataan varsinkin ehostettua uratilaa. Ennakkoon tilassa on hehkutettu jo ainakin aina vain laajempaa tapahtumatarjontaa ja vahvempaa kytköstä oikean elämän rallitallien elämään. Varsinaisia tiimejä pelistä löytyy reilut 50 läpi WRC-, WRC 2-, WRC 3- ja Junior WRC -luokkien sekä bonusautoja rallihistorian varrelta. Rallitarjonta on ylipäätänsä laajentunut aiemmasta Japanin, Uuden-Seelannin ja Kenian kisojen merkeissä.

Nacon on samalla vahvistanut, että se on uusinut lisenssisopimuksen WRC-pelien tekemisestä. Diili yltää vuoteen 2022 asti, eli odottaa sopii vielä myös WRC 10– ja WRC 11 -pelejä.

Lähde: Nacon

Lisää luettavaa