WWE-painipelien koti varmistui taas seuraaviksi vuosiksi

2K Games jatkaa WWE-painipelien julkaisua lähitulevaisuudessakin, kiitos sen ja WWE:n välisen uuden pelijulkaisusopimuksen.

29.1.2016 17:12

Showpainiorganisaatio WWE ja pelijulkaisija 2K Games ovat solmineet uuden ”monivuotisen” sopimuksen WWE-painipelien tuottamisesta.

Tähän mennessä 2K:n julkaisemana ulos on saapunut kolme WWE-lisenssiä kantanutta suurempaa konsolipeliä, joiden kehittämisestä on vastannut japanilaispelitalo Yuke’s yhteistyössä NBA 2K -sarjasta tutun Visual Conceptsin kanssa. Uuden sopimuksen myötä kaksikon on määrä jatkaa WWE 2K -pelien parissa vielä tulevaisuudessakin, mikä tarkoittaa, että Yuke’s on kehittänyt WWE-pelejä pian peräti kahden vuosikymmenen ajan.

Myös 2K:n mobiilikorttipeli WWE Supercard on jatkamassa eloaan sopimuksen myötä. Alunperin peli lanseerattiin vuoden 2014 kesällä.

Ennen 2K Gamesin ja WWE:n välistä yhteistyötä WWE-painipelejä toi markkinoille yhdessä Yuke’sin kanssa pääasiallisesti julkaisija THQ. 2K otti roolin haltuunsa, kun THQ ajautui konkurssiin kolme vuotta sitten.

Lähde: Take-Two

Lisää luettavaa